| Ralu_6779 a întrebat:

Daca ma spal pe PAR in fiecare zi mi se ingrasa PARUL?

Răspuns Câştigător
| ladygaga a răspuns:

Inainte, ma spalam zilnic pe par, pentru ca imediat a doua zi se ingrasa.probabil asa l`am invatat

acum ma spal de 2 ori pe saptamana si nu se mai ingrasa asa rau.

deci nu e bine sa te speli pe cap zilnic pentru ca:
- ti se subtiaza firul de par si cade parul
-ti se ingrasa imediat
-se rareste si o sa fie din ce in ce mai rar si mai subtire.

deci daca ai un par des de 2 ori pe saptamana e de ajuns.

8 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Eu ma spal pe par zilnic si nu am patit nimic din ceea ce s-a scris aici pana acum.
trebuie sa ma spal pe par zilnic, deoarece am parul cret si nu ma pot pieptana decat in momentul in care ma spal asa ca am ales sa ma spal zilnic.parul nici nu mi s-a ingrasat, nici nu mi s-a suptiat, nici nu imi cade mai mult par. din contra, parul meu a devenit mai bogat, mai rezistent si nu imi mai cade.singurul lucru care s-a schimbat este ca parul meu creste mai repede.
tot ce trebuie sa faci este sa folosesti un sampon pentru utilizare frecventa.
mie mi-a zis un medic ca este sanatos sa te speli pe par zilnic, deoarece praful, murdaria care se acumuleaza in par pe parcursul zilei, mai ales daca ai parul lung, pot distruge parul in timp si asta e cauza pentru care parul cade.

| Biia a răspuns:

Da, se zice ca spalandu'l in fikre zi are tendinta de a se ingrasa si de a incepe sa-ti cada.

| Derye a răspuns:

Yes ma'am, se ingrasa, se rareste si o sa arate oribil a doua zi, si iti vor trebui luni sa'l dezveti.

| Roxynutza_7660 a răspuns:

Nu doar ca ti se ingrasa, dar ti se subţiază si firul parului. ti-o spun din proprie experienta. incearca sa te speli p cap d 2 ori p sapt.sau chiar doar o singura data pentru un par frumos sh des.

| pufoletedebomboana a răspuns:

Da deoarece el se invata sa ie spalat zinil.

| TPMTotiPentruMine a răspuns:

Nu e bine sa te speli zilnic pe cap

iti strici pielea capului cu toate chimicalele din sampon.balsam ce folosesti tuhee hee

| Byencutzz a răspuns:

Daaa logik ca nu faci greseala asta o data p sap este perfect!

| Daysukki_4722 a răspuns:

laughing nu cred... dar daca faci asta ai grija ca s-ar putea ca ramai fara.