Daca setezi telefonul sa respinga apelurile cu nr necunoscut(UnKnow) nu iti mai apare adica la el suna da tie nu iti arata ca si cum nu te-ar suna nimeni
Nu ai cum sa il bagi la apeluri respinse pentru ca nu-i stii numarul.
Deci nu stii ce numar sa blochezi.
Ba se poate.trebuie sa setezi sa respinga apelurile cu nr. privat.Bafta :*
Mah depinde si de telefon... eu unu n-am auzit pana acum de un telefon care sa poate respinge numarul privat ca practic nu ai ce nr baga.
cum zicea si criss du-te la Orange si vb cu ei
acum ceva timp ma enerva pe mine si pe colegul meu o fata cu msg si telefoane si nu vroia sa zica cine e. am fost la politie si inca cateva zile a descoperit. o luandui numerele pe care le avea in agenda. a sunat. o pe masa si asta a fost, dar faza e ca nu suna cu nr ascuns
Poti rezolva chestia asta doar daca esti pe abonament.Si nu din telefonul tau, ci vorbesti cu operatorul retelei ii spui de problema si te rezolva
Se poate adica nu stiu sigur si eu am incercat sa bag pe cineva dar dupa m`o mai putut suna asa ca nu`i sigur dar totusi inceraca
Sunt pe cosmote...am Samsung gt-s5560 si merge! am bagat la lista de respingere si a mers
mersi mult :*
Daca aveti un telefon Samsung Galaxy S Advance, iata cum se poate face respingerea automata a apelurilor "Numar privat". Din meniul telefonului, selectati: Aplicatii / Setari / Apel / Respingere apel, dupa care apare o fereastra cu doua optiuni: "Mod respingere automat" si "Lista de respingere automata". Selectati prima optiune si apare o fereastra cu trei posibilitati (Oprit, Toate numerele si Numere cu resp. automata). Bifati (selectati) ultima posibilitate: "Numere cu resp. automata". Reveniti in fereastra anterioara si alegeti cea de-a doua optiune: "Lista de respingere automata", se deschide o noua fereastra, in care activati (selectati) "Necunoscut" (bifa verde in dreapta), dar nu atingeti "Adaugat" de deasupra. Iesiti din setarile telefonului cu "back" (actionare repetata a comenzii luminoase din dreapta jos a ecranului) sau cu tasta "Home", revenind in pagina de start a telefonului. Asta e tot. Din acest moment, in mod automat, daca primiti un apel anonim ("Numar privat"), ecranul telefonului se va aprinde pentru o scurta perioada de timp, dar nu va suna si nici nu va vibra (chiar daca e activata optiunea de vibrare), iar cel care v-a sunat va auzi un ton de ocupat. Mentionez ca dupa efectuarea setarilor descrise mai sus, veti putea primi in continuare apeluri de la persoane pe care nu le aveti inscrise la "Contacte", dar al caror numar nu este "ascuns" (telefonul va afisa numarul apelantului, dar nu si numele, pentru ca nu-l aveti in memoria telefonului). Pentru alte tipuri de telefoane, respingerea apelurilor "Numar privat" se poate face prin setari similare cu cele descrise mai sus.