| StefanCristi a întrebat:

Dacă mă uit la tv la știri are ceva? întreb pentru că pe 28 August a decedat bunica mea la 87. De ani

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu are nici o legătură.

| Violleta2022 a răspuns:

Absolut nici o legatura.
Uita-te linistit.
Din pacate nu este bine sa asculti muzica fiindca se presupune ca esti in doliu si iti plangi ruda draga, maia les cand este din familie, neavand chef de distractie si petrecere., dar la televizor te poti uita, atata vreme cat nu pui pe muzica sa te disterzi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce treaba are una cu alta?

| Furnicuta000 a răspuns (pentru suntserios):

E o superstitie, mai ales la tara

| StefanCristi explică (pentru suntserios):

Uni spun că pe vremea lu Dumnezeu nu exista tv

| suntserios a răspuns (pentru StefanCristi):

Huh?

| Furnicuta000 a răspuns:

In trecut se spunea ca nu e bine sa aprinzi tv ul daca esti in doliu. Acum nu se mai tine cont de superstitia asta pentru ca e doar o superstitie. Acum 2 ani bunicul meu a decedat, bunica mea a fost devastata, si-a pierdut sufletul pereche cu care era impreuna de 50 ani, a plans, a jelit, l-a inmormantat apoi seara s-a bagat in pat si a aprins tv ul.
E ceva absolut normal sa faci ce te ajuta pe tine sa treci mai usor peste. Doar nu o sa stai acum in liniste si sa te consumi pentru ca din pacate nu o sa o mai aduca nimeni si nimic inapoi

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut! Condoleante! Nu tee uita la tv la stiri!

| StefanCristi explică:

Salut tpu.ro am și eu o întrebare legată de bunica mea care a cedat la 87 de ani din cauza cancerului la piept la cât timp după 40 de zile o pot visa că înger asta încaz că Dumnezeu o va trimite în rai pentru că nimeni nu știe unde ajunge când moare depinde ce alege Dumnezeu sau dacă există vreo carte de citit încare să existe rugaciuni să îi poți cere lu Dumnezeu să îți apară în vis și să o întrebi de ce a luat-o pe bunica mea așa devreme aș fi vrut să mai trăiască 1 an 2.

| RomeoValentin a răspuns:

Salut,eu unul știu că muzica nu e ok sa asculți la un volum tare (doar pentru că o să îți auzi vorbe prin sat/oraș de ex : iauite bai i-a murit X-Y și ascultă muzica) din câte știu eu nu e nici o problema, in cele 3-2 zile in care cadavrul sta in casa se zice că dacă te uiți în oglindă îl vezi cum se plimba prin camera, dar de tv nu am auzit vreodată ceva (funda?)