Am cateva profe sh profi la scoala carora le-as spune tot ce gandesc despre ei. cateva fete sh baieti in scoala al caror nume le-as scrie pe ziduril``institutiei invatamantului`` sh as scrie in paranteza ``lista cocolarilor``. apoi m-as duce sh i-as spune celui pe care il plac adevarul. apoi m-as duce acasa as intre pe TPU as lasa un msj de ramas bun, apoi restul zilei lash petrece cu familia, iar in ultima noapte am sa ma duc la discoteca(o sa fug de acasa lasandule parintilor bilet ca a fost ultima oara cand i-am vazut...nu mare lucru
Cred ca as incerca sa imi traiesc viata la maxim, fara sa fiu constransa .
Nimic, m-as purta ca si cum ar fi o zi ca oricare alta, vreau sa mor brusc sa nu fiu anuntata din timp.
As face o gramada de nebunii :X adica : nu m`as duce la scoala maine, ca ce chestie daca tot stiu ca voi muri in acea zi; as merge la El si i`as spune ce simt cu adevarat; l`as suna pe my ``best friend`` sa-i spun ca mi`e foarte foarte dor de el (eu fiind rusinoasa n`am curaj sa-l sun si el sta in cluj in timpu` scolii ); as fuma vreau si eu sa vad cum e, ce gust are darr si repet : darr numai daca as muri maine ; ia`s spune mamei ca iubesc (n`am curaj s`o fac ) si nu in ultimul rand m`as distra la maxim as sta cu astia ai mei as rade, as face misto si apoi as sta cateva mia multe ore cu familia mea :X
tu ce ai face?
Mi-as cere scuze de la toti cei pe care i-am suparat, m-as intalni cu un baiat pe care il plac si ne-am distra, am merge cu prietenii la o petrecere, noaptea as petrece-o cu el fara sa stie parintii, dupa nu stiu ce as mai face, dar mi-as face rugaciunile daca tot stiu ca mor.
M`as distra maxim cu prietenii, familia, as merge oriunde as vrea fara sa tin cont de reguli, as face lucruri pe care nu le fac de obice. Intr`un cuvant as uita de reguli si as face orice vreau eu si ce imi trece prin cap
Bye`!:*
1. i-as spune baiatului care il plc de mai multe luni ca m-am indragostit de el;
2. l-as saruta caci nu am facut asta;
3.as conduce chiar daca nu am carnet;
4.as pleca in LA;
5. mi-as face un tatuaj;
6.as fuma caci nu am incercat asta;
7.probabil mi-as cere si eu scuze tuturor celor ce le-am facut rau;
8.as sta cu familia mea cat mai mult si le-as spune cat de mult ii iubesc;
9.as canta un cantec in fata tuturor, nu am avut curajul asta pana acum;
10.si cam atat
10.
M-as imbata, as fuma "plante exotice", m-as duce in oras cu prieteni, dupa care ma intorc si imi petrec ultima ora cu famila
Sa ii recunosc in fata baiatului pe care il plac ca il iubesc desi stie daar din comportamentul meu si sa ii zic cat de multe m'a ranit prin comportamentul lui, as petrece ultimele ore cu parintii sh cei mai buni prieteni si as asculta muuuzica
As lua cheia de la masina si m-as plimba fara carnet, m-as duce la scoala doar sa-mi cer scuze celor pe care i-am ranit cu sau fara motiv, m-as razbuna pe cei ce mi-au dorit mereu raul, i-as spune unei fete pe car o plac de f mult timp ce simt pentru ea, apoi as pleca impreuna cu ea spre litoral, traind cel ai frumos apus de soare. Apoi, in ultimele ore m-as intoarce inapoi si as sta langa familia mea, si, cu 10 minute inainte sa mor, mi-as lua la revedere de la toti pe mess si as lasa pe TPU un mesaj de ramas bun pentru toti cei care m-au cunoscut...cam atat, dar sper ca ziua aceea sa nu vina in urmatorii 60 de ani!
Mia`s cere in primul rand scuze tuturor persoanelor pe care le-am facut sa sufere sh dupa tot ceea ce imi va veni in minte
Ralucaaa98 întreabă:
ale0409 întreabă: