Curiozitate nemărginită, îmi place cum descrii, dacă e așa de mare nu ți-o putem satisface total
Să dispară inegalitățile la nivel mondial între indivizi : să dispară instituții ( case regale, președinția, guverne, parlamente, servicii secrete, armate), să fie interzise prin lege și distruse armele. Politica să fie desființată iar polițiștii, procurorii și judecătorii care au încălcat drepturile omului și legile în vigoare să fie închiși în închisori unde le e locul. Medicina să fie modificată astfel încât să fie eliminate elementele distructive din ea.
Justiția să fie făcută doar de oameni integri nu de nebuni și profitori.
Și în cele din urmă să zic și eu cum a zis unu sau una mai sus : să moară dușmanii mei.
Înțeleg de ce ai ales răspunsul câștigător pe-ăla dar nu voi modifica ce am scris.
O bere la pet si un pachet de tigari.Cu restul dorintelor ma descurc fara ajutor.
Să pui o întrebare care chiar necesită ajutor, până la urmă asta e ideea site-ului
Am nevoie ca cei de aici sa ma ajute să-mi satisfac curiozitatea nemărginită.
Nimeni nu poate.
E na, n-ai de unde ști
Pana pe 28/10/2018, 16:33, nimeni nu a putut.
I-auzi, eu am trimis mesajul la 16:00 deci la cine te referi? :-)
Te-ai referit la mine, acum am văzut că e la 16:33 =), uups , mă bucuru că sunt primul
Pai la 16:30 era mesajul meu
Felicitări, vrei un premiu, o cafea, o funda? Ceva?
Dacă ieși la o cafea cu mine merge, nu mă supar
Oh, yeah, why not? You're not thinking of kill me, aren't you?
Nu am gânduri de genul lol
Ma bucur. Cred.
Da cafeaua rămâne valabilă
2 cuburi de zahăr și lapte.
S-a făcut, 2 cuburi de zahăr și lapte, e ca si făcută spune-mi unde ne întâlnim acum?
La mine, normal. N-am bani de transport și n-am cu ce sa ma îmbrac
Eh, te îmbraci cu ceva lejer, nu sunt pretențios , și la tine unde mai exact
Îmi imaginez, un sutien și niște chiloței sunt perfecți, nu?
Cum unde?!? La mine în mahala.
Hopaa, și eu care mă gândeam la pijama dar dacă tu te simți mai lejer în sutine și chiloței nu 9 să mă supăr acum
Și mahalaua pe ce oraș este
Pe orasul București da de ce întrebi?
De exemplu , eram curios ca tine
Ca sa vezi, stai aproape de mine
Curiozitate nemărginită, îmi place cum descrii, dacă e așa de mare nu ți-o putem satisface total
ionutborcea întreabă: