Ar trebui sa analizezi ce au facut gresit tu de s-a ajuns in situatia sa isi bata joc de tine acei baieti. Apoi sa vezi daca nu cumva tipul de baieti pe care il alegi tu chiar nu e potrivit pentru tine.
Sigur poti si sa iti bati si tu joc, eu doar iti amintesc a cui arma e razbunarea
Zi buna iti doresc
Sfatul meu este
1. Nu iti bate joc, Dumnezeu vede si iti promit ca vei gasi pe cineva care o sa fie perfect pentru tine si doar cauta baietii cuminti, inca exista
2. Karma nu exista, este Dumnezeu, El este cel care răsplătește si pedepsește, doar aștepta pentru ca rasplata si pedeapsa Dumnezeu le pune ca intr o cutie, cand le deschide pedeapsa lor va fi mare iar rasplata ta va fi mare
Stai calma ca primesc, dar din moment ce iesi cu unii care isi bat joc si comenteaza tot timpul de unul altul al trebui sa-ti dai seama ca vor face acelasi lucru si cu tine
Bunaaa, as vrea sa iti dau un raspuns mai detaliat. (Sunt baiat am 20 ani)
In zilele noastre majoritatea baietilor nu stiu sa aprecieze o fata din cauza anturajului si mai nou mass media. Majoritatea au ca exemple ( andrew tate, Vlad obu etc ) ca sa cauti un baiat care sa aiba grija de tine sa te iubeasca incearca sa nu cauti golani care vorbesc cu vtm etc nebunii si arfe de astea incearca sa cauti niste baieti mai la locul lor care sa faca ceva ex sala sa stie sa gateasca etc. Si un raspuns la intrebarea ta : nu-ti bate joc de baieti daca ei si-au batut joc de tine. Zi faina!