Cu siguranta, daca mananci in cantitate mare, daca papi numai o ciocolatica mica nu te vei ingrasa.
Este foarte posibil sa te ingrasi.si este aproape imposibil sa mai slabesti .
Si eu am patit la fel.doamneeee.prin cate cure de slabire am trecut , nu mai vreau niciodata.
Poti manca ciocolata o data pe saptamana.nu mai mult, si in nici un caz cantitati industriale.Mark my words
Depinde de la organism la organism...eu de exemplu, toata ziua mananc dulciuri, chipsuri. dar in special ciocolata.si nimic.nu se pune pe mine nici 100 de gr.
Depinde... dca eat ciocolata precum milka...cu lapte, crema de capsuni sau d astea... posibilitatea de a creste in greutate este mare... dar daca mananici cioco amara sau cu 70% cacao.nu te ingrasi... pofta buna
Incearca cu o cutie de aia de finetti de 1 kg...eu am pus cateva kg bune vara trecuta...in doar 2 saptamani
Buna! daca mananci zilnik ciocolata cu siguranta te vei ingrasa.pentru k ciocolata ingrasa destul de mult.pa-pa
Depinde de la organism la organism.Citisem pe getfit.ro ca exista un om in lumea asta(nu imi mai amintesc numele) care mananca 12000 calorii zilnic si nu se ingrasa un gram
Pai... da, dar poti manca ciocolata neagra-nu ingrasa asa rau ca cioco normala
Ai si depinde cata ciocolata mananci pe zi. Daca e exagerat de mult da dar daca nu.Nu cred