| princ3ss_4468 a întrebat:

Daca mananc intr-o zi numai mere, slabesc? Si cat? Daca le dau pe razatoare are ceva? Am 15 ani. Inaltime : 1.55, greutate : 43 kg, Dimensiuni 80-62-83. Ms:*

Răspuns Câştigător
| Mik3 a răspuns:

Deci cum sa iti zic daca mananci o zi numai mere normal ca o sa slabesti:mai intai te strici la burca si apoi o sa stai la wc multe zile, pune mana si alearga fa mult sport daca vrei sa slabesti happy

3 răspunsuri:
| yumeee a răspuns:

Normal că o să slabeşti. Vreun kilogram, cam aşa. Iar a doua zi vei fi ruptă de foame încât vei devora o porţie dublă faţă de cum mâncai în mod normal, şi vei pune şi mai mult pe tine. happy
Nu fă prostia asta, nu încerca tot felul de "diete" drastice care te înfometează şi îţi strică stomacul.
Dacă vrei să slăbeşti, fă-o încet şi sigur. Renunţă treptat la prăjeli, pâine, ciocolată în exces, mănâncă legume cât mai multe şi încearcă la cină să mănânci cât mai uşor ( un iaurt, o salată cu pui, etc). Şi fă un pic de jogging acolo, 15 minute pe zi. happy
Eu am dat jos 8 kg în o lună şi ceva, făcând asta.
O zi faină!

| adytza_2372 a răspuns:

Nu rezolvi totu doar o zi sa mananci mere...slabesti daca mananci fructe/legume faci sport...asta ar trebui sa faci cam zilnic. Daca vrei sa te inalti practica un sport ex:Baschet, volei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur ca nu insa niciodata sa nu pui zahar peste ele