Doamne... ce sâni vrei la 12 ani?
Nu mi-o lua în nume de rău, dar ce e cu graba asta? Sunt puţine fete de vârsta ta cărora li se văd cât de cât sânii, nu trebuie să te îngrijorezi
Ti-am vazut intrebarile si majoritatea mi se par destul de absurde pentru varsta ta. Ai 12 ani, vezi-ti de scoala!
)))
o sa cresti in tonaj, si implicit si sanii. da' nu cre'ca iti convine sa ai 2 marji si sani de 3 kile bucata... i-ai purta cu roaba
Nu are legatura.Sanii cresc si ei odata cu varsta, nu odata cu kg de hrana infulecate!
Nu iti creste decat burtica. Eu aveam o perioada in care mancam mult si nu au crescut si sanii, doar burta .
pe mine fată începi să mă plictiseşti
la început puneai zeci de întrebări legate de sărut, iar acum despre sâni?
las'o mai moale
N-are legatura. Doar o sa te ingrasi , iar la sani o sa iti creasca masa de grasime.
Doar aparent.
te-ai ingrasa si posibil ai pune si un cm, doi unde te intereseaza dar mai mult pe talie.
Cati ani ai?
La mine in scoala este o fata care ii are imensi din a 4-a si mai e una care are 13 ani si ii are aproape invizibili.Sunt unele fete in clasa cu mine care nu se plang ca nu au deloc in a 7-a.
Din moment ce te ingrasi in tot restul corpului... o sa iti ingrasi si sanii
dar o sa fie "blegi si plictisitori"
lasaaa ca e mai bine sa ai sanii mici... ce vrei? sa ai galeti?
Daca mannci mt te ingrash sh odata ce te dezvolti ti se maresc sh sani.cand slabesti ti se micesc sh sani.
anonim_4396 întreabă: