Poate din bun simț, ca client ția spus poftă bună.
Cu inimioara, cam copilăresc a-și spune, dar cine știe poate iar fi plăcut să fie cu tine. Rămâne un "mister"))))
Eu ma gandesc ca sunt care la oricine pune inimioare, dar daca am fost sa cumpar si cafea tot de acolo dar putin mai tarziu si cand a dat putin pe langa pahar a zis ca nu am vazut nimic 100% ma place?
Ori este un fel de"mai hai pe la noi"(atrage clienți)
Sau poate te place. Data viitoare invit-o la un suc
De aia a pus si inimioare adica? Sau asa cu inimioare mai rar e ca sa atraga clienti? Sau destul de des? Deci a scris pofta buna si a pus doua inimioare si un zambet si ieri doar zambetul fara inimioare
Poate, dar cred ca daca si atunci cand mi am luat cafea tot de acolo, daca a spus si atunci ca nu am vazut nimic cand a varsat pe jos cafea, 100% ma place? Ce crezi?
Pai asta i ca eu nu prea stiu asa cum sa ma bag in seama, asta i una, iar apoi eu nu prea am mai deloc subiecte de discutie. Deci neavand de zis mai nimic tot timpul chiar si daca ne placem reciproc mai bine o las in pace, nu?
întreabă fata dacă dorește amiabil să mergi la un suc și o plimbare să vă cunoașteți, Doar! dacă dorești și vrea.
Dacă nu dorește și nu vrea respectăi decizia.
Am o idee. Înainte sa mergi unde lucrează ea, scrie pe o foaie"accepti sa iesim la o cafea" si mai jos pui da și nu și să scrii ca daca alege da, sa își scrie numărul sau instaul sau ceva și când vine cu nota de plata, pui bilețelul acolo și ii zici sa îți dea rest(sa vina înapoi cu răspunsul). Nu ai nimic de pierdut
Si totusi daca nu ai mai nimic de zis, si asta tot timpul, cel mai bine sa o las in pace, nu? Chiar si daca ne placem reciproc sa zicem
Si stiu, probabil vei spune ca nu exista asa ceva si sigur am si eu despre ce sa discut insa nu e asa din pacate. Deci mai bine o las in pace? Sau si in astfel de cazuri daca imi place de ea e prostie sa nu incerc? Cu toate ca sunt asa cum sunt ca nu am de zis mai nimic?
E prostie sa nu încerci sincer. Dar faci ce vrei și cum simți
Si chiar si daca abia am ce sa zic? Daca abia am despre ce sa vorbesc
Si chiar si daca nu am de zis mai nimic tot timpul tot merita sa incerc?
Eu nu mă pricep la relați.
Doar ea va decide în privința asta, dacă va rămâne alături de tine chiar dacă nu ai nimic de zis tot timpul sau uneori.
Chiar si daca nu am de zis aproape nimic tot timpul tot merita sa incerc?