Mai degraba bi. Dar nu sa "devii", pur si simplu sa realizezi intr-un anumit moment ca-ti plac si baietii dar cam ai ceva de mic in sensul asta, ca n-ai luat in seama e partea a 2-a.
Care toata viata? Că, din cate vad nici la adolescenta nu ai ajuns. Cum poti deveni gay daca iti plac fetele? Intrebare stupidă si fără rost.
Pai acum nu ma mai simt atras deloc de nimeni, nici de **** nu am chef.Si Nu cred ca m-am exprimat ok, dar eu sunt la adolescenta acum, am 17 ani, si pana acum pot sa zic ca am fost si obsedat sexual ))) si Acum nu mai sunt deloc, și asta ma macină.De ce am devenit asa?
Ai alte griji, probabil. Sau ai avut probleme in dragoste? La modul serios, vorbind.
Am și alte griji, da.Am o gramada de facut, și da am și avut probleme dar asta s-a intamplat acum un an, iar de atunci m-a cam schimbat experiența asta
Te-am ghicit!
Nu este adevărăt.
Poate în viitor să-ți placă de persoana de același sex al tău există această posibilitate
NU zii NIMENI nu DEVINE
Pentru că ești total greșit
Zimi si mie un caz documentat in care un hetro a devenit homo peste noapte
Pai și dacă nu vreau sa devin gay? pot sa devin fără sa vreau?
Homosexual esti doar cand te culci cu barbati. Nu faci sex fără să vrei.
Asta depinde.
Dacă crezi că îți plac mai mult băieții ești gay, nu conteaza când vei deveni poți oricând.
Sau daca crezi că și fetele și băieții îți plac atunci, ești Bisexual.
alexa întreabă: