| alealexandra12 a întrebat:

Daca mie mai demult mi-a placut de un baiat de a7a si eu eram a5a dupa o saptamana m-am prefacut ca nu mai imi place de el si mi-a spus in fata ca ma place. ce sa fac acum el este cu o alta fata si sunt cam geloasa.sa o amagesc pe fata? nu pot este foarte buna prietena cu mine. sa-l amgesc pe baiat? nu pot imi place la nebunie de el. va rog ajutati-ma funda!

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Prin atitudinea ta afisata fata de el i-ai dat de inteles ca nu il placi mai ales ca el ti-a declarat ca ii place de tine ca te iubeste. Refuzul tau a fost atat de clar ca el era convins ca nu are nicio sansa sa formati un cuplu deci in mod logic s-a cuplat cu prietena ta care se pare ca abia astepta sa fie cu el.Ai gresit chiar de la inceput incercand sa pari inabordabila sau chiar misterioasa atitudene care s-a dovedit a fi paguboasa. Momentan nu poti face nimic.Cel mai cinstit mod de abordare a problemei este sa stai in asteptare, sa vezi cum evolueaza relatia dintre ei. Poti doar spera, poate pe viitor.

| Bica_Madalina_1993 a răspuns:

Buna, daca nu i-ai spus la momentul potrivit ca iti place de el atunci asteapta sa vezi cum evolueaza relatiia lor, daca vor ramane impreuna mult timp atunci resemneaza-te, daca se vor despartii sa nu mai pierzi ocazia si sa-i spui ce simtihappy