Uniforma scolara nu tine de comunism ci de politica scolii la care inveti. Cei care se pling, o fac pentru ca nu agreeaza ideea de a purta uniforma, motivatia ca ar tine de comunism este doar incercarea de a da o justificare reticentei lor de a purta uniforma, in loc sa recunoasca simplu ca nu le face placere lucrul asta
Nu este un dezastru dar vrei sa iti spun parerea mea?
Eu cred ca uniformele, desi arata disciplina si asa mai departe pot avea si ceva stil, daca vrei sa le faci sa fie asa...si nu mi se pare o idee rea cu uniformele, noi avem doar ca sunt urate daca le porti exact asa cum le-ai primit. Eu de exemplu adaug in fiecare zi cateceva o curea, o esarfa, o insigna etc Ce ma reprezinta pe mine. Consider ca uniformele au si o parte mai rea dar asta se poate rezolva cu accesorii nu numai din punctul de vedere al modei ci si din faptul ca ne face pe toti la fel, iar noi suntem diferiti, unici unul fata de celalalt si uniformele iau asta...pe mine moda nu prea ma intereseaza, eu ma imbrac cum imi sta bine deci nu judec hainele inainte sa le probez si sa vad ce le pot schimba daca nu imi plac.
zambetcald întreabă: