Buna.Despre ce distanta vorbim mai exact? Cat dureaza pe jos si cat cu masina/transportul in comun? Eu consider ca ti-ar prinde foarte bine sa iesi din zona de confort, mai ales ca acum gasesti informatiile necesare pe google maps. Poti da acolo sa mergi cu omuletul direct pe strada si in felul acesta te vei familiariza cu zona.Eu procedam asa in clasele mici (cand nu existau telefoane care sa iti dea indicatiile) cand era necesar sa merg in diferite zone ale orasului la concursuri sau alte activitati.Nu imi placea deloc gandul de cartier necunoscut, stiind ca parintii mereu ma avertizau despre ce i se poate intampla unei fete singure, dar dupa ce mergeam,, virtual'' imi dadeam seama ca nu e asa complicat.Am supravietuit.
Ideea e ca oricum trebuie sa te obisnuiesti cu drumul pana la liceu.Din moment ce spui ca locul de intalnire e in zona liceului, atunci impusti doi iepuri dintr-o lovitura.Cauta-ti curajul si mergi.Sigur ca vor mai exista sanse sa te imprinesti cu alti colegi.O clasa are 30 de elevi maxim, nu 300.Deci e eronat sa spui ca vei sfarsi drept necunoscuta clasei.
Iesirile acestea doar iti ofera un mic avans in ce priveste integrarea ta in colectiv, fata de ceilalti care nu vin.Totusi, asta nu inseamna ca pe masura ce trece semestrul nu vor exista multe alte oportunitati de a-i cunoaste pe restul(trebuie sa depui si tu efort aici!).
Nu te duce, mai e putin si incepe liceul. Sunt convins ca sunt si altii care nu au mers la aceste intalniri. Este limpede din intrebarea ta ca nu vrei sa mergi. O sa iti cunosti colegii direct la scoala, nu vad o problema in asta
Nu,nu o să rămâi fără prieteni.
La acele întâlniri nici nu participa toți, având în vedere că sunteți generația cu codurile unice, nici nu cred că sunteți toți introduși în grup.
Lucrurile astea sunt doar drame și curiozitatea și nerăbdarea de a vă cunoaște, o să vă vedeți oricum pe data de 11 septembrie, acolo se formează părerile.