| naviDIabLO a întrebat:

Daca nu am reusit sa ma razbun pe un baiat care e de aceeasi varsta cu mine, daca dupa ani si ani cand amandoi aveam peste 30 de ani, eu ii omor copilul se pune ca m-am razbunat pe el? Adica copilul lui e mai important ca el sau nu?

8 răspunsuri:
| gabriella85 a răspuns:

? CUM SA FACI ASA CEVA? intr-adevar daca ai face asa ceva...sa omori (doamne nici nu pot sa pronunt asa ceva), intr-adevar COPILUL ESTE DE 1000 DE ORI MAI IMPORTANT! ai grija ce faci...

| Catenstein a răspuns:

Dar ce ai cu copilul?straight facedaca tacsu' a gresit cu ce e vinovat copilul?straight face...Doamne! U ai mai mult de 10-12 ani?straight face daca "da" du-te la Pshiologstraight face

| sisoloco a răspuns:

Wow wow wow ce inseamna asta sigur ca copilul e mai important...

parerea mea e ca ar trebui sa mergi la un psihiatru(nu psiholog)...

| apalipis a răspuns:

Ceea ce zici e cam nebunesc, scuza-ma ca sunt asa directa. straight face
Nu cred ca s-a intamplat ceva atat de rau intre voi incat ai dorii sa te razbuni pe COPILUL lui.
Cum poti spune ca ai vrea sa ii omorii copilul?! El nu are nici o legatura cu ce a gresit tatal lui.
Gandeste-te bine la ce s-a intamplat intre voi doi, analizeaza de ce ti-a facut ceea ce ti-a facut si gandeste-te ca se poate ierta orice atata timp cat esti om cu coloanahappy.
Deci nu, eu sunt de parere ca daca ii omori copilul nu se pune ca si cum te-ai fi razbunat pe el. Copilul acela nu are nici o vina.
Gandeste-te bine la ceea ce ai spus pentru ca dupa cum am citit, amandoi aveti peste 30 de ani ceea ce inseamna maturitate deplina. Take care!

| picolini a răspuns:

Daca peste ani i-ar face cineva ceva rau copilului tau cum ai reactiona? Cel mai mare pacat sa iei viata cuiva... ai fi in strare? ce drept ai tu asupra vietii cuiva?

| MrUbek a răspuns:

Daca pe tine te omoara cineva, tactu cum se simte?

| SmileYasminutzaa a răspuns:

DOAMNE FERESTE! CUM POTI SA FACI ASA CEVA? pai normal ca da copilul este cel mai important esti chiar nebun imi pare rau ca zic asta dar astia oamenii au dreptate trebuie sa mergi la psihatru. doamne fereste ma.

| andruttt a răspuns:

Ba ai probleme frate.du-te la doctor