Esti educat, inteligent, autodidact, intelectual, care e supararea ta? la 16 anii vrei nunta? relatie serioasa? la varsta asta faci sex cu cine apuci, isi traiesti viata, daca acum nu, atunci cand? https://www.youtube.com/watch?v=7nzoN2vsYs8
Am 19, atunci aveam 16
Si virgin?
Eu vb serios, de ce sunt obsedat sexual daca te intreb asta, fiind mare intelectual intelegi ca nu e frumos sa jignesti un om intr o discutie
Nu e vorba de sex aici, si vorbesti aiurea, te rog vorbeste pe subiect sau termina discutia, mersi!
Socializeaza cu cat mai multe persoane și vei vedea ca in cele din urmă vei gasi, dar e nevoie de timp si efort. Uneori prieteni pot fi persoane mai mari sau mai mici ca tine, din alta categorie socială. De aceea fii deschis și fără prejudecăți, pentru ca nu sti unde poti gasi un prieten bun. Oricine vrea sa aiba astfel de prieteni. Nu uita ca un prieten adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate.
Da,dar nu e asa usor Danay! E mai greu cand gandesti altfel si nu esti genul care :bea, fumeaza, si merge in cluburi/cabane.Nu-mi plac aventurile, sti sincer imi plac lucrurile serioase si mature.
Asa e, nu e ușor să fii diferit, dar merita. Acest lucru arata ca te respecți și nu te mulțumești cu puțin în viața. Iar faptul că nu ai vicii și respecți viata si sănătatea arata ca esti moral, dornic să trăiești sănătos.Fii mândru că ești diferit. Sunt astfel de oameni, ai răbdare și ii vei intalni.Nu uita ca prieteniile rele strica obiceiurile folositoare, deci merita efortul.
Esti prea matur
Chill bro ca de la 17-18 in sus sa fii mai matur
Eu am fost responsabil cu fratii mei si iresponsabil cu restul
Am 19 ani si pana la un 18 am fost asa de iresponsabil in cat daca ma bateam cu unu de sa il omor nu imi pasa
Acu is de genu se ia de mine ii rup fiecare osicior nu ma insulta ii rup fiecare osicior
Eu am 19! sunt la facultate man, am dat un exemplu!
Nu trebuie sa ceri mult d ela omul dat, fii mai simplu, putini oameni destepti vei gasi))
Acesta este, asa cum ii spun eu,,, blestemul" geniului. Aproape in aceiasi situatie sunt si eu, insa la tine pare mai serios.