Poti sustine ca ati fost atacati de acea colega iresponsabila si de fapt ai fost nevoit sa-i dai cu cartea in cap fiindca te aflai... in legitima aparare.
Colega aia de clasă trebuie dusă la nebuni
Nu e normală.
Spune adevărul, nu o să ți se întâmple nimic.
Știu ca e nebuna. Ori e psihopata, ori schizofrenica. Are schimbări foarte bruște de stare și se crede superioara tuturor
Ce să pățești? Ai face bine să-i aranjezi un consult psihiatric, nu e normală la cap, are fantezii omorând pe cineva așa și probabil într-o zi o să-i reușească.
Dacă eram în locul tău o băteam de îi ieșea "Șmecheria din cap "
Numai fi-ti călcate în picioare. Te calcă unu vine si al doilea și tot așa.
Când eram în generala băteam băieții /fetele care se credeau superioare.
Le băteam de le ieșea sângele. Chiar dacă îmi luăm "nota scăzută " nu îmi pasă.
Copii aia care sunt violenti în școli acasă sunt cuminți.
Când ajung la școală se dezlănțuie.
Pai ea are note foarte bune și e a 2-a din clasa. Crede-mă, nu pot sa o bat pentru ca ea are 100 de kg(nu glumesc, ne-am cântărit într-o zi la școală și atâta are) iar eu am 55. Daca încerc sa ii dau un pumn în spate, nu simte nimic, și doar mi-o,, agăț de cap'' din nou. Își bate joc de toți și doar eu cu încă 2-3 colegi ii mai comentam câteodată
Forta nu sta în brate.
Sta în minte.
Dacă știi unde sa i dai cade jos.
Eu avem 46 de kg pe atunci. Și crede ma îi poți da un pumn...
Știi atunci când te lovești la degetul mic de la picior? Te doare ca a venit pe neașteptate.
Nu stiu cum sa ma exprim. Mă rog. Nu zic sa devi violenta însă dacă ai sansa sa dai. Dai!
Dacă nu poți s-o lovești, ataco sentimental. Spune-i cuvinte frumoase.
Dacă îți spune că te bate spune-i asa.
-bate ma...
Dacă vine să te bată. Dai un pumn/picior în p i z d a
Faza e ca eu sunt și genul ala de fata mai timidă, mai retrasa și nu îmi place sa intru în scandal din 2 motive:1.pentru ca sunt a 8-a și nu vreau media scăzută la purtare.
2.Am trecut prin foaaarte multe scandaluri cu fetele din cauza bârfelor și sunt sătulă pana peste cap de ele, de aceea încerc sa le evit pe cât posibil.
Oricum, eu sunt fericita ca mi-am salvat prietena și ce o fi sa se întâmple, se va intampla. Doar ca ma enervează foarte tare tipa aia care se crede mai buna decât toți și-și da aere de mare inteligenta în viata
Dacă era băiat înțelegeam. Însă că fata. E nașpa rău.
Oricum totii am avut un/o "maimuță " a clasei.
Da, cel puțin o maimuță a clasei. Ce ma distrează foarte tare e ca se crede foarte culta și la ora de romana folosește niște arhaisme de pe vremea bunicii ca ea asa considera ca impresionează profesorii, de fapt e doar o penibila mahalagioaica și mai are și un prost care o linge în *** ca să se simtă și el deștept (de fapt e foarte prost, și el și ea)
Vei fi bombardate cu intrebari din partea parintilor, tot ce trebuie sa faci e sa spui adevarul, nu ai de ce te teme, ai procedat corect
De ce sa ii dai cu cartea in cap cand ii poti da o telescopica peste gura, pumnal sau un cutit de intimidare? Pana nu ii umfli fata, nu se lasa.