| Lala_Gabriela_1998 a întrebat:

Daca o fata are 16 ani si un barbat 20 credeti ca relatia lor v a fi judecata avad in vedere ca ei se iubesc si ca el o foarte copilaros?

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Intotdeauna vor exista persoane pro si contra unei relatii, intotdeauna oamenii vor gasi chiar si acolo unde nu sunt, un motiv pentru a judeca.insa nu asta trebuie sa ne intereseze. doar parerea celor mai apropiati, iar acestia ar trebui sa ne inteleaga. daca exista iubire respect nu vad ce ar fi gresit, si oricum diferenta de varsta nu este foarte mare. nu trebuie sa tinem cont de fiecare data de parerile altora, si daca ne judeca ce? treaba lor, inseamna ca au o viata extrem de plictisitoare daca au ajuns sa judece relatiile altora in loc sa isi faca propria relatie.
este foarte bine sa fii copilaros insa atunci cand este nevoie sa dai dovada de maturitate.
succes! si ar trebui sa ne ascultam inima nu pe cei din jurul nostru.( in unele cazuri)

13 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Sunt 4 ani diferenta nu cred ca veti fi atat de judecati... Si pana la urma daca voi va iubiti ce conteaza pareea lumi?
*-*

| Aleqa a răspuns:

Nu, nu are de ce. Dragostea nu are varsta.

| TheAce a răspuns:

Se spune ca dragostea nu are varsta. Nu cred in dragoste dar ii respect mult pe cei care cred. Daca crezi si tu, atunci tine cont de ce iti spun acum. Varsta e relativa. 4 ani, desigur ca inseamna ceva dar nu e o diferenta de varsta uriasa. In plus, e o diferenta pe undeva standard. Si daca unii te vor judeca, ce? Lumea mai judeca. Asta e, nu trebuie sa pui la suflet neadevarul si judecata nedreapta. Trebuie sa ajungi sa-ti spui ca ai reusit sa traiesti o viata fara regretul de a nu fi facut ceva ce ti-ai dorit.

| oOSaritaOo a răspuns:

Judecată adică la poliţie? Dacă la poliţie, nu se va întâmpla nimic atâta timp cât fata de 16 nu depune plângere.

| Încrucişătorul a răspuns:

Pedofilia e tot pedofilie.
Astea sunt regulile societatii in care traim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând, nu te mai gândi ' oare ce o să spună lumea?' ...crezi că alţii se gândesc la ce părere vei avea tu dacă x iese cu unu'mai mare cu 15 ani decât ea?
Important este ce vrei tu şi ce e în avantajul tău.
Dacă e s-o luăm altfel, diferenţa de vârstă e una absolut normală!
Nu ai de ce să-ţi faci probleme.

O seară plăcută, Gabi!

| Rawwrr a răspuns:

Eu consider ca iubirea nu are varsta. happy

Uite cum gandesc eu :

" Si ce daca lumea comenteaza? big grin Are tot dreptul din lume sa o faca! In plus, e treaba mea ce fac si cu cine. happy E doar 4 ani. nu e sfarsit de lume! Il iubesc, ma iubeste, asta e tot ce conteaza! "

Bafta! kiss Funda?

| Websters a răspuns:

Depinde de parinti.

| aly1368 a răspuns:

Dac se iubesc foarte foarte mult vor scapa de cateva probleme dar daca nu atunci...

| Anutza_Munny_1995 a răspuns:

Dragostea nu are varsta...
mi se pare ciudat ce perceptie au uni e aceeasi chestie ca atunci cand ea are 25 si el 30 numai ca asta este mentalitatea omeneasca

| byby965 a răspuns:

Pai depinde de sentimente si el sa nu profite de ea! dar daca cei doi se iubesc totul este posibil! Si chiar daca gura lumii vorbeste nu ar trebui mereu ascultata!

| Addiinnaa a răspuns:

Sunt în aceași situație laughing.
Și ce dacă? Dacă el trebuie să fie și asta simt, clar nu îi mai dau drumul indiferent de ce spun ceilalți. Dacă voi vă iubiți, asta e tot ce contează numai că trebuie să fii atentă ca dragostea lui să fie sinceră. În legătură cu părinții, vor înțelege dacă alegi să le spui chiar și acum. Nu ar avea de ce să fie împotrivă, oricum nu pot face nimic în privința asta.
Ok, deci... Frâu liber sentimentelor :* Dacă mai ai nevoie de un sfat, îmi poți lăsa id-ul și vorbim happy