| euugen a întrebat:

Daca o fata imi cere sa fim impreuna si ea este deja cu altul si nu vrea ca sa stie celalalt ca este si cu mine. ce credeti sa accept sau nu? ma place mult? oare va sta cu mine sau cu celalalt?

11 răspunsuri:
| consiliera a răspuns:

Depinde.Sa nu iei vreo bataie de la"celalalt".Mai asteapta un pic.Da-i un raspuns de genul:Ma gandesc.Chiar daca se desparte de el tot trebuie sa treaca ceva timp.Sa-l uite.In general cei cu"papucii dati"is cam razbunatori.Ai grija!

| AnneMarri a răspuns:

Oh, da, te place aşa de mult că te pune a treia roată de la căruţă! Dcă vrei să suferi, acceptă.winking

| cosmin444 a răspuns:

Pffff frate incearca sa isi bata joc de amandoi...nu te baga...crede-ma stiu ce vorbesc am trecut si eu prin asa cevasad

| Saya555 a răspuns:

Buna...eu zic sa nu accepti. Dupa aceea o sa iasa cearta intre tine si prietenul ei. Fata aia nu ar trebui sa iti fie prietena. O data ce e impreuna cu altul, nu trebuie sa se de-a la altul. in concluzie, eu zic sa o eviti.

| DeeaMarry a răspuns:

O intrebare, mai intai. Vrei sa fii a5 a roata de la caruta?
Sfatul meu: NU accepta niciodata asa ceva, daca ai putin respect pentru tine!
Daca te-ar placea, l-ar lasa pe celalalt. Dar ea ce face?! Sta si cu ala, si cu tine; iti mai si zice ca nu vrea sa afle celalalt. E clar ca isi bate joc de amandoi :p.
De ce nu vorbesti cu ea? De ce nu o intrebi ce are de gand, umbland si cu ala si cu tine?

| FoarteLetargic a răspuns:

Nu cred ca ai mai mult de 12 ani. O sa stea cu amandoi pana se plcitiseste, ori de unul dintre voi, ori de amandoi. Nu accepta.
Numai bine!

| PrecioussGirl a răspuns:

Depinde de firea ta. daca ti la ea cu siguranta tear deranja sa mai stea si cu altii.
daca o ti doar pentru sex atunci nu cred ca tear interesa daca mai e si cu altii.
daca tear placea nu cred ca ar mai sta si cu celalalt.
poate ar trebui sa vorbesti cu ea asa szcapi de orice indoiala.

| euugen explică:

App am 15 aniwinking.

| euugen explică:

Pentru cine nu stie am 15 aniwinking.nu am 12laughing

| CrazyLife a răspuns:

Buna parerea mea e ca nu [ si sunt fata] daca te placea cu adevarat si tinea la tine cum ai zis ca iti spune renuta la ala pentru tine ea poate sa işi bată joc de amandoi sau doar de tine Dar mrg tu alegii :-J [Sper sa iti fie de folos]

| byank30 a răspuns:

Pai... spune-i sa aleaga intre tine si el... fiindca nu poate sa fie cu amandoi. daca chiar te place, o sa te aleaga pe tine