| lau123 a întrebat:

Daca o fata mi-a spus ca "sunt un dulce" oare inseamna ca ma place la limita medie?

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Sau doar a fost un impuls de moment... ai fost haios sau simpatic sau poate chiar te place.

16 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Eu am spus la multi baieti ca sunt dulci, dar asta doar pentru ca au zis ceva dragut, nu pentru ca ii placeam

| Ben. a răspuns:

pe o scara de la 1 la 10 ai primit 7.

| Yly a răspuns:

Ai atras-o cu ceva. i-a placut ceva la tine.si probabil asa se exprima ea. deci place de tinetongue

| kh1ss a răspuns:

Depinde de fata si cum spune si Daniela, depinde de momentwinking

| ShaKuri a răspuns:

Daca iti spunea ca esti "delicios". aveai o sansa.

| GeO_2554 a răspuns:

Inseamna ca sti cum sa te porti/ sa vorbesti/sa fi.intr-un fel placut... dulcehappy

| emy_5418 a răspuns:

Eeeeeeee doamne ce intrebare :-| fata ti-a facut un kompliment, doar atit. fetelor le plac sa flirtezewinking
:*

| Melly a răspuns:

Poate a fost o provocarebig grin

| Andra_6586 a răspuns:

Poate insemna si astahappy sau poate doar i-ai zis ceva frumos sau ceva funnyhappy si ai facut-o sa se simta bine

| anne_6845 a răspuns:

Hmm...nu neaparat.ai facut ceva de genu"ai ajutat'o la ceva... i-ai zis ceva"? dar poate chiar te place.nu se stie.numai ea stiewinkingintreab'obig grin:*

| raskolnikov a răspuns:

Inseamna ca esti deja cu ea..omulelaughing..esti tare ciudata tinere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Simpatie sau un mod de a multumi sau ca o replica prietenoasa.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.probabil a vrut sa spuna ca produci diabet si ca trebuie sa se fereasca de tine. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@lau123-multumesc pentru stupid. observ ca vrei sa auzi altceva.ok.am sa-ti satisfac dorinta:
acea fata cand ti-a spus ca esti un dulce, de fapt vroia sa-ti spuna ca esti cel mai frumos, cel mai inteligent, ca ar dori sa si-o puna cu tine, si ca moare dupa un suras al tau.deja cred ca incep sa ma topesc si eu dupa tine. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat, nu te lasa dus de val. sa nu te supi pe mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde daca ai facut ceva sa iti spuna asta. Daca nu atunci 50% da.