Lasă să mai treaca ceva timp. Fetele din ziua de azi sufera amarnic dupa fostul si inca este debusolată.
Buna.Daca ai incercat sa te bagi tu pe felie cu ea dupa despartire, nu-i ok.Probabil de aceea nici nu ti-a zis nimic, pentru ca are nevoie de niste timp sa-si traga sufletul dupa cele intamplate.Adica, asa e sanatos, nu sa sari imediat in alta relataie.Nu stiu ce tip de fata este ea, cum gandeste, am presupus si eu.Chiar si asa, daca era interesata iti raspundea maxim in decurs de cateva ore.
Mai încearcă peste câteva zile, dacă vezi ca tot in seen te lasă, mai bine nu mai insista.
Pai ii mai scrii odată, tot buna ce faci, sau poți sa scrii "Buna, ce faci, te deranjez? Am auzit ca ai trecut printr-o despărțire, sper ca esti bine, ca te-am văzut cam supărată, sunt aici dacă vrei sa vorbim", sau ceva de genul, dacă vezi ca nu răspunde probabil nu este interesata sau pregătită sa vorbească cu altcineva.
Poate era ocupată, nesigură pe ea! Orice om dupa o despărțire are o perioada de " STOP & Refresh " la creier!
Daca fortezi nota poate faci mai rau! Lasa una sau 2 saptamani sa se steargă amintirile cu fostul apoi încerci!
Sa nu para ca esti diperat si o stresezi!
și ce să încerc? adică ce să i scriu? chiar nu mă prea pricep la agățat să zic așa… i-am scris bună ce faci și mi-a dat seen. faza i ca după ce s-a despărțit mi-a acceptat cererea pe Facebook
Bună! Daca nu îți răspunde la mesaj, este important să înțelegi contextul. Ea s-a despărțit recent și poate fi emoțional vulnerabilă sau confuză. Faptul ca ți-a acceptat cererea de prietenie arată deschidere, dar faptul ca te-a lăsat în seen poate sugera ca nu este pregătită sa comunice. Este rezonabil sa încerci din nou peste câteva zile, dar păstrează mesajul scurt și respectuos, fără presiune. Un exemplu ar fi, "bună! Sper ca ești bine, sunt aici dacă vrei să vorbești.". Dacă fata tot nu răspunde, respectă-i algerea și spatiul. Poți aștepta până ea inițiază o conversație. Sper mult ca sfatul meu să te ajute!