Eu sunt fata si sunt diferite variante:
1. Poate te place si nu vrea sa stii.
2. Poate se teme de relatii sau crede ca nu e inca pregatita.
3. Poate e genu de fata care nu se indragosteste foarte des(eu de exemplu m-am indragostit doar de 3 baieti tota viata)
4. Poate ca te place doar ca prieten.
5. Poate doar ce s-a despartit de alt baiat.
In orice caz daca nu vrea sa fie iubita ta sunt sigura ca puteti fi buni prieteni.
Da, posibil! Poate nu are incredere in tine, poate este frica de o relatie nu se tie ce ti-a spus "nu" daca te place.Da, ar trebui sa-i dovedesti ca o iubesti! Succes! Pa, pa
Depinde ce te face sa simti ca te place. Daca nu e doar o iluzie de`a ta, mai sunt sanse.
Poti incerca s`o inviti in oras, la un restaurant sau intr-un club, ca sa-i dai ocazia sa vada cum se simte in preajma ta. Daca iti tot accepta invitatiile, inseamna ca te place, dar probabil ca vrea mai mult decat o simpla intrebare de genul "Vrei sa fii prietena mea?". Deci, daca iti tot accepta invitatiile, cumpara`i un cadou de ziua ei, desi nu sunteti impreuna sau de 8 martie, ca e o data mai apropiata si vezi cum reactioneaza. Daca accepta cadoul, inseamna ca vrea sa fie cu tine, dar nu stie cum sa-ti spuna ca sa nu sune penibil sau poate ca nu te-a luat in serios cand ai intrebat`o, poate a crezut ca vrei sa razi de ea. Cadoul nu trebuie sa fie nici foarte scump, nici foarte special, pentru ca inca nu sunteti impreuna. De exemplu, ofera`i o floare, un trandafir rosu sau un fir din floarea ei preferata.
Daca asta nu merge, atunci ignor`o. Stiu ca pare ciudat si crezi ca n`o sa mearga, dar noi, fetele, ne supunem psihologiei inverse. Asta inseamna ca daca un baiat e ca un catelus, toata ziua dupa noi, n`o sa vrem nimic de la el. Daca acelasi baiat se retrage brusc si nu ne mai baga in seama, atunci o sa-l vrem cu disperare. Nu e nevoie sa ma crezi, doar incearca si o sa fii surprins.
Iti doresc succes!