| punintrebaristupidenumaluainseama a întrebat:

Daca o fata s-ar dezvirgina singura nu stiu cu ce...ar putea sa ramana insarcinata?
Pls vreau rasp!

Este o intrebare stupida dar vreau rasp! happy.
Multumesc frumoshappy.
Pa`pa.

13 răspunsuri:
| Abcfunny a răspuns:

Buna! nu are cum sa ramana insarcinata cu degetul sau alte obiecte deoarece nu contin spermatozoizii

| cioco1tweety a răspuns:

Nu, stai linistita.ca nu se poatehappy

| Andreea_8014 a răspuns:

Nu.
Stai linistita.
N-ai pentru ce.noi iti multumim ca esti in familia noastra//:*

| Lorenyk a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai, insa am sa raspund la intrebarea ta intr-un mod direct si clar, sa ii zic asa, fara perdea. o fata ramane insarcinata numai in urma unui raport sexual neprotejat. pentru a ramane insarcinata este nevoie ca sperma barbatului sa ajunga in vaginul fetei. altfel, nu ai cum sa ramai insarcinata.

| Princessee a răspuns:

Nuuu, normal ca nu.

Răspuns utilizator avertizat
| iceman a răspuns:

Cati ani ai?
Daca stii ca este o intrebare stupida de ce mai intrebi?

Ca sa iti raspund la intrebare.Nu poate ramane insarcinata.Nu vreau sa intru in detalii nu sunt sigur ca le-ai intelege.

iceman

| Me,myself & I a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinta atata timp cat nu ai avut contact sexual cu un barbat, asa ca stai linistita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarcina legatura doar cu un raport sexual vaginal! Sa intelegi prin asta si existenta obligatorie a unui partener, nu a unui obiect! Concluzia: nu ramai insarcinata cu obiecte neidentificate! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU draguta... hihihi... ce copil atomic esti... nu doamne fereste, itit dai seama cate fete ar ramane insarcinate? nu, o fata poate sa ramana insarcinata doar daca face dragoste cu un baiat fara sa se protejeze... Deci nu este nici un pericol sa ramana insarcinata daca se dezvirgineaza sau daca isi provoaca placere cu obiecte...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Obiectele contin spermatozoizi?laughing ce intrebare chiar stupida... logic NU poti sa ramai insarcinata! asa ca... spor la treaba :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La pretena mea eu inraziat ciclu de 10 zile si inaca o doare burata risca sa fii ramas insarcinata

| nimeni_8136 a răspuns:

Daca s.ar dezvirgina singura cu 'nu stiu ce. ul' unui tip. da ar putea
orice alta varianta cade big grin. take care