| Piticu123321 a întrebat:

Daca o fata se apuca de lol si joaca doar cand joci tu, ea fiind paralela cu gamingul, si cand tu zici ca nu mai joci, nici ea si tot asa, practic te urmareste este o posibilitate sa fie interesata in a petrece timp cu mine? Plus un coleg mi-a spus odata ca stie el o fata de ma place cica, ea era de fata si a avut o reactie tresarita, ca si cum ar fi spus aluia sa taca, dar cand am fost la un gratar cu clasa am stat pe langa ea si m-a rugat sa ii dau o patura, am acoperit-o pe spate si mi-am lasat mana pe umarul ei, fara ca macar sa imi dau seama, si ea s-a retras. Deci mesaje mixte, eu ce sa inteleg?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Te place dar ii era aiurea sa se arate in fata alora cu care erati la gratar ca sa nu faca glume pe seama ei/voastra

| AleeAlexaaandraaa a răspuns:

Din ce-ai povestit, fetei îi place de tine. La gratar cand i-ai dat patura si s-a retras, a facut-o din timiditate. Din cauza timiditatii ei, ea s-a retras

| smihai23 a răspuns:

Probabil te place, dar e ceva involuntar sa te mai si retragi in sinea ta si sa te gandesti. Poate asa a făcut si ea, poate voia sa-si dea seama ce sa faca. Eu cred ca o sa fie bine, succes!

| Piticu123321 explică (pentru smihai23):

Pai atunci eu ce ar trebui sa fac? Sa ii dau spatiu sau sa ii spun ca si eu o plac poate asa ii mai trece din anxietate despre asta

| florin8ake a răspuns:

E in limba dupa tine. Ai dat lovitura. Ca si cum ai castigat la loto.