Nu, femeile si fetitele asteapta atentia si abordarea din partea voastra. Cine se invata minte sa duca o viata decenta nu se complica sa umble dupa relatii de durata
Va părea ciudat gestul ei iar baiatul va fi cam surprins. De obicei baietii abordeaza fetele.
Ar putea fi un succes pentru fată.
Dar o dilema pentru baiat.
Mie nu mi se pare deloc o dilemă să socializezi cu oamenii de vârsta ta.
De exemplu, la o cafenea dacă o studentă se așează lângă un alt student mie mi se pare perfect normal să facă asta.
Daca nu sunt locuri libere la alte mese, de acord cu tine.
Chiar dacă sunt locuri libere la alte mese, dacă băiatul îi dă la fată un semn înainte nu cred că va fi ciudată situația.
De exemplu, dacă băiatul o privește pe fată în ochi sau îi zâmbește.
In acest caz el va trebui sa o abordeze.
Cum adică?
Da, e limpede, pentru tine, este!
Https://www.tpu.ro/......-abordeze/
în 31 Mai | LanguageMaster a întrebat:
Dacă o fată vede la cafenea un băiat singur la masă de care îi place este posibil să meargă la el la masă ca să-l abordeze și să bea cafeaua împreună?
Depinde de fata. Eu de exemplu nu as face-o. Singurul context in care am abordat un baiat in mod direct a fost cand deja stiam persoana de cativa ani (colegi de clasa) si stiam ca nu are o prietena, iar atunci nu a fost atat de evident... Eu una nu m-as risca, fiindca, cine stie? Poate isi asteapta iubita, sau are o sotie sau pur si simplu nu e atras de fete. (etc)