anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca o persoana e imbracata intr-un fel mai diferit de ce lumea critica dar pe ei nu se vad?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Pentru ca mereu este mai usor sa vezi defectele altuia decat pe ale tale. Mai sunt si unii oameni rai care vor sa-i raneasca pe altii, nu neaparat fizic si le zic asa ceva doar ca sa ii faca sa se simta prost. E urat sa vezi ca daca un anumit om are un gust de vestimentatie mai diferite decat restul este lasat la o parte, marginalizat. Ar trebui dimpotriva sa fie cap de afis fiind mai originali si unici fata de restul copiilor, tinerilor etc. Eu personal nu am nimic cu persoanele care au alte gusturi vestimentare, le accept si le sustin decizia, fara ai critica sau a rade ei. Desi poate in mintea mea zic anume lucruri despre cineva, prefer sa nu-i zic persoanei respective in fata, caci nu vreau sa o ranesc. Stii tu vorba aceea daca nu ai ceva bun de spus despre cineva mai bine numai spune deloc. In fine, as vrea sa poate fi facut ceva cu acesti oameni nemilosi, acesti oameni fara cei 7 ani de acasa, acesti oameni insensibili. Din pacate, astea sunt timpurile si nu putem schimba nimic. O zi buna iti doresc, si daca despre tine e vorba in intrebare vreau sa-ti zic ca imi pare rau ca treci prin asa cevasad. O zi buna!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Din prostie si proasta educatie, cine critica se stie ca nu are minte.

| Enma a răspuns:

Pentru ca apare factoru deosebit happy si defiecare data cadn cineva vine cu ceva nou intodeauna a exista cineva care sa comenteze chiar daca majosritatea o apreciaza sau nu

| SunnyFlame a răspuns:

Ciudaa`'
Invidie`
Nu au alcv ce sa fac doar sa comenteze
si bine zici comenteaza pe alti da la ei nu se uita
mai sunt si de astiabatting eyelashes
da nu trebuie bagati in seama
batting eyelashes\
si e mai usor sa vezi defectele altuia decat alea tale