anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca o prietena/prieten te-a ajutat toata viata la bine si la rau, si si-a dat si viata pentru tine, ea iti spune un secret care doreste sa nu il impartasesti nimanui, apoi vine cineva la tine care nu te-a ajutat niciodata si iti propune ca daca te porti urat cu toti si spui acel secret la toti el iti da o suma mare de bani tu ce alegi? Prietenia sau bani?

Răspuns Câştigător
| ZoZoHeart a răspuns:

Prietenia. Dar si banii. Adica, as vorbi cu niste colegi despre asta, inclusiv cu prietena mea. As spune un secret fals si m-as comporta urat cu ei, dar ei ar stii de ce. Si, dupa ce as primi banii, le-as da si lor putin si bieninteles ca i-as da mai mult prietenei mele. Toata lumea e happy happy

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prietenia, banii se pot obtine pe munca cinstita. Nu as trada un prieten/a care mi-a fost alaturi in orice moment.

| mona a răspuns:

Prietenia.banii poti sa i faci usor dar o prietenie mai rar, mai ales in ziua de azi[daca alegi banii dupa ce i cheltuiesti mergi la prieten/a si ii spui sa te ierte? cine ar mai ierta oare?

| DeN1 a răspuns:

Eu as alege prietenia si daca as fi saraca si n-as avea nici bani de paine... daca prietena/-u m-a ajutat la bine si la greu nu as renunta niciodata la el/ea happy

| Sburatorul a răspuns:

Prietenia normal. big grin Daca ai bani si esti singur ce rezolvi?