| sεcяεт a întrebat:

Daca o ultima dorinta vi s-ar implini, care ar fi accea? A mea ca de exemplu ar fi sa imi gasesc familia biologica.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
In primul rand imi pare rau pentru tine ca nu ai familia ta!
Imi imaginez cata durere in suflet porti, poate de ani de zile cu acest gand.E trist sa nu ai familia ta biologica!
In al doilea rand, dorinta mea as vrea sa-mi pot gasi linistea sufleteasca si sa am sanatate, nimic mai mult pe lumea acesta foarte rea, nu-mi doresc nimic mai mult decat liniste sufleteasca si sanatate, restul nu ma intereseaza absolut deloc:bani, averi, aur, argint, comori, bogatii si lista continua.
In al treilea rand, eu zic sa ne punem nadejdea in Dumnezeu, caci El ne ajuta pe fiecare, numai El ne stie soarta fiecaruia dintre noi, numai El poate rezolva totul, asta daca ii cerem acest lucru, orice ii cerem, El ne va da!
Sper din suflet sa-ti gasesti familia ta biologica, e cel mai pretios dar din intreaga lume:sa ai parintii tai biologici alaturi de tine si la bine si la greu!
Te pup!

3 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

A mea ar fi sa pot petrece ultimele momente cu cea mai importanta persoana din viata mea, pe care apoi as vrea sa o stiu in siguranta.

| vivigreen a răspuns:

Sanatate. Asta mi-as dori pentru fiecare om care sufera in momentul de fata. Probabil daca ar fi sa o luam asa, i-as dori sa gasesc persoana care sa ma inteleaga si cu care sa pot discuta orice, adevarata dorinta consta in fericirea noastra, care sa nu deranjeze pe nimeni :* funda?

| keybyeTeQuila a răspuns:

Buna amea ar fi sa imi ocrotesc familia si parintii adica ei sa nu pateasca nicicind ceva rau indiferent ce s-ar intimpla cu mine. funda?