Dovedeste'le ca esti o fata responsabila, de incredere, cu capul pe umeri. Cand te lasa sa iesi, incearca sa te intorci acasa la ora stabilita, vor capata mai multa incredere in tine si te vor lasa mai libera. Oricum, sa stii ca e bine ca esti protejata si iubita!
Foarte bine ca sunt protectori... Desigur, daca nu exagereaza cu libertatea ta... E bine asa, crede-ma. O stiu din propria experienta. Intr-o zi ai sa le multumesti pentru asta.
Este bine sa fie un tata protector, dar sa nu exagereze. Daca ti se pare prea stresant, vorbeste cu el si spune-i ca ai crescut.Toti tatii ar vrea ca fetele lor sa ramana mici si nu isi dau seama ca fetele lor au crescut si au nevoie de libertate.
Ei. oof. e putin sa zici ca e protector. iti zic. exagereaza... nu stiu dc am mai pus intrebarea asta. pentru ca e f greu sa raspunzi la ceva ce se afla numai in suflet. ceva care nu exista nici o cheie care sa deschida un suflet impanzit de drama copilariei
Ahhhh asa e si tata! Abia acum cand am o relatie serioasa de cativa ani si il cunoaste bine, are incredere sa ma lase cam peste tot cu el.Cred ca cel mai bine este sa ai o discutie deschisa cu el si sa-i spui ce ai pe suflet... el oricum iti vrea binele, uite acum privind in urma intr-un fel a fost bine ca tata a fost un pic mai dur.Roagal sa aiba incredere in tine si incerca sa nu-l minti pentru. ca daca te va prinde cu minciuna n-o sa te mai creada nici o data chiar daca zici adevaru.