Numai cand aud de astfel de copii mi se rupe inima! Chiar daca arata fericiti,cand ajung acasa vai de capu` lor! Daca si tu vei urma in acest caz, eu nu-ti pot spune decat succes! Cat de bun si cat de multa bogatie materiala iti va oferi tatal tau, eu te sfatuiesc sa ramai cu mama.Ea te-a ingrijit si ti-a dat viata! Funda?
Si parinti mei s-au despartit iar eu am ramas la mama.Cred ca cel mai bine e sa ramai cu mama ta e cel mai bine.Ea o sa te inteleaga mai bine decat tatal tau. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Buna! pai pune'ti intrebarea "cu cine ma inteleg mai bine? cu mama sau cu tata?" eu asa as proceda
:*:*
Nu as alege pe nici unul. I-asi face sa inteleaga ce greseala fac! Sau le-as zice ca mai bine plec la vreo casa de copii decat sa aleg intre doua persoane pe care le iubesc la fel de mult.
Eu mas tari in genunchi sa nu se desparta deoarece tatal meu a murit si mi-e dor de el. mi-ar fi placut sa nu muara. dar daca as trebui sa aleg las alege pe tata deoarece ma inteleg mai bine dc cu mama. dar roaga-te ca ai tai sa nu divorteze
Parintii mei sunt divortati si am ramas cu mama. Tata e un porc si jumatate. Odata m-am intalnit cu el pe strada si m-a scuipat.Cand eram mica, o batea pe mama cu scaunul meu de jucarie.Mie mi-a rupt o data pielea de la maini cu bataia.Asa ca am hotarat sa-l uit.Am mult mai multe amintiri neplacute cu el.
Pa pa! Mi-ai trezit amintiri neplacute!