| Tataru69 a întrebat:

Daca port inelul pe degetul mic semnifica ca sunt gay? Intrebarea e ce semnifica daca porti inelu' pe degetu mic. in pana mea ca mi-a zis un prieten ca aia inseamna laughing. astept pareri

Răspuns Câştigător
| Elena593 a răspuns:

Uite ce am gasit eu:

Un inel pe degetul mic al mainii indica o comunicarea puternica si ca respectiva persoana este capabila in a-si folosi abilitatile comunicative pentru a obtine ceea ce doreste de la ceilalti, in timp ce purtarea inelului pe acelasi deget la mana reprezinta abilitatea de a fi condus foare usor si de a intelege ceea ce ceilalti incearca sa comunice.

Alte interpretari:

* un inel pe acest deget reprezinta copiii;
* sexualitatea, pasiunea in dormitor;
* degetul relatiilor; localizat cel mai departe de cel mare, sinele, si directionat catre ceilalti oameni si mediul inconjurator; acest deget exprima atitudinea omului fata de relatiile pesonale si sexuale; este asociat cu rasplata, la nivel atat personal cat si materialistic.
* divortul.
* in anii 1500, acest deget era pentru iubiti, amanti.
* Ares - conflict, asertivitate, competivitate.

3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Nu insemna asta stai linistit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne mai! Serios?
Daca iti place sa porti un inel pe degetul mic, poarta! Pana la urma, e important sa te simti bine in largul tau.
Lasa-i pe ceilalti sa comenteze.Cei care te cunosc si iti sunt prieteni, stiu adevarul.
Si nu vad nimic gay in asta.
Iisuse!

| Eviix a răspuns:

Mdea asta inseamna!