| danyella12 a întrebat:

Daca port sutien sanii nu mai cresc?/este cu un pic de burete...nu stiu ce sa mai cred...si dupa ciclu menstrual in cat timp de dezvolti imi mult? mersi

3 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Buna dimi! Nu neaparat sa nu-ti mai creasca, dar cu timpul ii deformeaza.Eu port din clasa a 5-a si am devenit dependenta de el... sad Iar ciclului menstrual ii ia in jur de 2 ani sa ti se regleze, timp in care probabil te dezvolti.

| Aηdεεε a răspuns:

Sigur ca toate femeile cresc cu parerea ca sanii se vor lasa daca nu purtam mereu sutien. Cele cu sanii foarte mari trebuie sa poarte, pentru suportul acestora, mai mereu. Cele care nu au sanii atat de mari pot purta cand doresc si simt ca e nevoie, mai ales cand ies din casa. Sutienele sunt concepute pentru a ridica sanii, a da forma bustului, si de a sustine. Dar nu este sanatos sa il porti mereu.

| simf a răspuns:

Sutineul e bun sa-l porti cand ai nevoie de el (de exemplu cand alergi sau cand iti iei o rochita mulata), bucura-te acum ca nu esti obligata sa-l porti zilnic, ca peste ani nu vei mai avea de ales. dezvoltarea deja ai inceput-o daca ai avut prima menstruatie, depinde de genele tale in cat timp, un an, doi.