Normal nu are nici o legatura sutienul cu necrescutul sanilor. Dar nu il purta in exces doar la scoala sau cand iesi pe strd cu prieteni, in oras. In casa incearca sa porti o bustiera. Dar sa-ti iei marimea potrivita la sutien nici prea mic dar nici prea mare. Fundita?
Logic cum sa nu iti creasca...dar poartal decat cand pleci undeva sutienul nu are treaba cu crestere sau micorare el da un aspect mai bun sanilor
Hei! Desigur. Eu purtam de la 12 ani si tot au crescut. Adica n-au nici legatura cu procesul de crestere. Acum, i-ati un sutien pentru vaarsta ta. Adica nu cu push-up pentru ca ti se vor lasa sanii mai tarziu. I-ati un sutien pentru marimea ta. Eu cred ca e bine sa-l porti doar afara pentru ca in casa n-are rost. Adica este si incomod. Bafta!
Nu are nici o legatura purtatul sutienului cu cresterea sanilor, nu fiti absurzi ... Daca porti sutien de la varsta asta si nu e nevoie, doar o sa-ti "inveti" sanii sa fie lejeri si pe viitor o sa ti se lase. Poarta bustiera cand e nevoie. Bafta!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: