| sweet_1622 a întrebat:

Daca prietenul meu a luat numarul altei fete si mie imi spune ca ma iubeste si ca nu vrea sa ma piarda Eu ce sa fac? Vreau si eu nisme mesaje sa ii le trimit pe baza acestei fate...cryingcrying Fundita

Răspuns Câştigător
| cristina_6311 a răspuns:

Pai stai.l'ai intrebat pentru ce vrea nr fetei aleia? o cunosti si u? el se intelege bine cu ea? ce rost are aceasta fata intre voi? crezi ca se da la el? eu zic sa nu t indoiesti d el si sa nu ii faci scene d gelozie.si chestia cu iubirea se simtehappy.si intreab'o si u pe fata aia daca vrea ceva d la el.

2 răspunsuri:
| ingerashhhh a răspuns:

Iubeste-l si ai grija de el,te inteleg perfect,deoarece,eu sunt paremise cea mai egoista si geloasa din lume,numai al meu sa fie si restul nimanui,inteleg sentimentul,insa lasa din gelozia ca nu face bine intr-o relatie, daca el sta cu tine inseamna ca te iubeste, ai incredere in el si in sentimentele lui.Credema gelozia aduce pagube mai tarziu,o stiu pe propria piele,bafta multa si mult aincredere in relatia voastra, mai stii poate fata aia e o simpla prietena cu care pur si simlu s eintelege foarte bine, pa pa, ai grija de relatia ta

| Kassandra_9578 a răspuns:

Te interesezi de fata aia vezi daca ea stie ca sunteti impreuna si spune-i tot felul de apropouri despre tipu ala iar daca ea spune ca e dragut... inseamna ca nu-l mai scapa din ochi sau ii spui prietenului tau ca esti un pic geloasa si sa aleaga intre tine si aia! Iar daca te alege pe tine tot nu miroase a bine sau daca o alege pe ea soarta... mergem mai departe mai sunt si alti tipi draguti!