Mie nu imi pasa, un sait de romani aroganti...[nu toti], de ce sa imi pese!?
Pai uite daca s-ar fi inchis acum nu stiai sa vorbesti romana bine...de exemlu "sait" este de fapt site
Nu cred ca s-ar inchide.Din atitia useri se va gasi unu sa il cumpere.Chiar eu daca as avea posibilitate.
Nu mi-ar pasa asa de mult. fiind ca TPU e asa popular probabil membrii ar deschide un fel de TPU2
As fi destul de trista, deoarece pe acest site sa gasesc tot felul de oameni prosti de care sa faci misto
"Pai simplu!
Tine minte 2 cuvinte
Viata merge inainte rolling on the floor laughing rolling on the floor"
Are dreptate!
Mai sunt si alte site-uri!
Eu sincer sa fiu as fi foarte suparat. . Imi place foarte mult acest site de socializare.
Fundita? :*
Nu aș reacționa în niciun fel.Eu mi-am făcut cont pe acest site ca să pun întrebări la care nu pot răspunde singură și să le răspund altora.Aș putea găsi și altă sursă de unde să mă documentez.
Ma duc la administratori si le spun ca imediat sa redeschide site-ul.In acest site am primit cele mai bune raspunsuri.
Nimic nu e de neinlocuit pe lumea asta.Regretele pot fi mici sau putintel mai mari dar ATAT. Orice regret si durere dispar in timp isi pierd urma ca si la o adevarata rana.
As deschide o petitie online sa se redeschida sau as ruga un prieten care se pricepe sa cree un nou forum asemenea.
Asta este, incercam sa ne gasim alt site cu intrebari si raspunsuri, dar fii sigur ca TPU nu se inchide. Este,, the best"!
Asta este! Mai sunt multe site-uri.Nu o sa plangem dupa TPU! Dar nu se v-a inchide!