Mie nu imi pasa, un sait de romani aroganti...[nu toti], de ce sa imi pese!?
Asta este... dar sincer m-as enerva ! Deoarece imi place TPU...pentru ca gasesc raspunsuri la probleme!
Nu mi-ar pasa asa de mult. fiind ca TPU e asa popular probabil membrii ar deschide un fel de TPU2
Ar fi naspa. As fi foarte suparata ca probabil alaltaieri am raspuns la cele mai multe intrebari si mi-a luat toata ziua ca sa nu ma intreaca altii
Nu cred ca s-ar inchide.Din atitia useri se va gasi unu sa il cumpere.Chiar eu daca as avea posibilitate.
"Pai simplu!
Tine minte 2 cuvinte
Viata merge inainte rolling on the floor laughing rolling on the floor"
Are dreptate!
Mai sunt si alte site-uri!
Sa se inchida site-ul e de negativ pai 15-20% se inregistreaza aici si cica se inchide unde vei tu probleme la tpu.ro?
Aș căuta alt site de întrebări și răspunsuri, iar probabil multi useri de aici s-au muta acolo.
Www.rebeliimt2.ro, cel mai tare server PVM, te aștept alături de toți jucatorii prietenoși. :*
Add me pe facebook: Tea Craciun, am cronologia plinaa cu catei :3
Daca se inchide ii zic Bye Bye si si caut alt site cu intrebari si raspunsuri.
Nimic nu e de neinlocuit pe lumea asta.Regretele pot fi mici sau putintel mai mari dar ATAT. Orice regret si durere dispar in timp isi pierd urma ca si la o adevarata rana.
Pai uite daca s-ar fi inchis acum nu stiai sa vorbesti romana bine...de exemlu "sait" este de fapt site