anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca puteti sa imi scrieti si mie o poveste cu fantome, imaginara sau adevarata, eu as prefera adevarata, dar cum vreti voi, ca sa simt spaima cand o citesc?(cine o face mai de groaza, primeste pe loc funda)Succes!

Răspuns Câştigător
| GwenS a răspuns:

In noaptea de Sfantul Andrei ne duceam prin Slatina, in Strehareti unde a fost omorata cu sange rece o profa si se zice ca fantoma bantuie pe acolo prin padure.
Noi cum suntem handi, ne-am gandit "hai bua sa mergem ce pierdem ca oricum sunt doar povesti"...partea rea este ca ne-am dus.

stau si imi aduc aminte, ca era vreo 11 juma, 12 fara noapte...era cerul rosu, luna de abia daca se vedea...astea erau semne, dar noi ne-am dus.

Am trecut pe langa cimitirul de pe langa strehareti, liniste totala.pana am ajuns in fata padurii, am vazut cum a trecut prin fata noastra un iepure negru s-a oprit si dupa si-a continuat drumul (asta era alt semn)

Intram noi in padure, trecem ce trecem, si ne gandim " buai daca e fantoma, hai cand trecem pe langa crucea ei sa filmam" ( se zice ca din ecranul tau albastru sau negru, incepe sa slipeasca cate ceva)am trecut noi, am filmat si nimic.
Am inceput, "bua suntem prosti, punem botul la orice vrajeala hai acasa". pana sa plecam acasa.ne-am dus si noi si ne-am plimbat vreo 4-5 minute si cand ajungem sa ne urcam in masina.ma trage o prietena de mana si imi zice sa ma uit in fata, in padure
Cand m-am intors, am vazut o silueta de femeie imbracata in alb. pur si simplu plutea langa pom.ne-am speriat ca dracu, am intrat in masina si ne-am si tirat
la intoarcere cand am trecut pe langa cruce, am facut filmuletul iar...si in filmulet se vede clar un chip, umbra ce sta langa crucea aceea
cand sa dam sa iesim din strehareti, stiu bine ca au inceput sa latre cainii, becurile care luminau drumul, pur si simplu s-au stins.
Am ramas prosti...si de atunci nu am mai calcat pe acolo noaptea.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.spectrulrealitatii.ro/ daca iti plac astea o sa iti placa siteul asta