| UmbraDeVulpe a întrebat:

Daca renunt la dulciuri si la alcool dar nu fac sport de asta care iti da burta jos dar in schimb fac miscare pot sa scap de burta? De fapt, vreau sa imi spuneti o metoda cat mai simpla si sa o dau jos cat mai repede cu aceasta metoda, cel mult pana in august sa zicem ca sa scap de burta. Sau mai repede, nu stiu

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fără dulciuri, zahăr, pâine, pizza, macaroane, cartofi, bomboane. Poți în schimb fructe dulci, dar cantitate mică.

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu nu am auzit pe nimeni sa scape asa usor fara o reevaluare a alimentatiei si sport. :)) Plus, ce este mai exact in august? Pentru unii e ok sa-si seteze deadline, insa pentru altii nu. Depinde de tine.Succes.

https://www.youtube.com/results?search_query=scapa+de+burta

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Data limita.

| sammie a răspuns:

1. Nu mânca multe dulciuri sau gogoși, chipsuri etc. Tot ce ține de zahăr sau prăjeli trebuie să fie puține.

2. Încearcă să faci sport! Sport-ul o să te ajute foarte mult. Nu poți să slăbești fără să faci mișcare măcar o oră pe zi.

3. Mănâncă cât mai sănătos! Din fructe îți poți face o delicioasă salată de fructe. Cum am zis și mai sus, evită pizza, hamburgerii, adică tot ce ține de fast food.

4. Nu lua pastile sau băuturi care zic că o să te facă să slăbești. Sunt doar niște porcării cu care îți vei strica sănătatea!

5. Spor! happy