Vad ca esti incepatoare pe site-ul asta, nu sti cum e treaba aici si pui intrebari doar din pura plictiseala care nici pe tine nu prea te intereseaza, pai sa o luam altfel domnisoara, daca tu ai o problema sa dau un exemplu, postezi pe un site de genul TPU problema ta, dar pe acel site contul se face doar cu adresa de facebook deci toti iti pot vedea profilul deci te vor sti in persoana cine esti, se poate sa te simti jenata de anumite probleme postate la care astepti raspuns, pe scurt, odata ce esti anonim si nu te stie nimeni cu adevarat te simti mult mai in largul tau sa postezi tot ce vrei, tot ce te apasa fara sa duci grija ca va rade cineva de tine, deoarece nimeni nu stie cine esti fiind anonim si ascuns in spatele unui cont, daca chiar vrei tu sa fii o persoana publica aici pe TPU iti postezi frumos contul de facebook la profil ca se poate si dai la toti sa te vada si gata treaba, nu mai esti anonim, ca de incheiere, pe site-ul asta incercam sa ne ajutam, nu postam fara rost si de plictiseala.
Daca nu ti-a placut cum ti-am vorbit cand intri pe profilul cuiva ai butonul "ignora user" deci poti scapa de mine daca asta vrei, dar am ales sa zic pe fata tot, pace
Cine te a pacalit ca suntem uniti si respectuosi, si chiar daca am fi tot avem dreptul la intimitate si la protectia identitatii
De când România este o țară unită și respectuoasă? Și chiar dacă era fiecare are dreptul de a alege dacă-și ascunde sau nu identitatea...
VulpeaDinUmbra întreabă:
___LlBl întreabă: