| PuFFy_6962 a întrebat:

Daca s-ar intampla ceva cu persoana la care tineti cel mai mult. Ce ati face?sadsad::straight face:crying?

Răspuns Câştigător
| nixy a răspuns:

Asi fi trista, foarte trista suparata, injurand de mii de ori "*** love" straight face ma's uita la filme gen drama toata ziua as intra in depresie, pana intr-o zi cand imi voi da seama ca sunt tanara si viata merge inainte si trebuie sa mi-o continui as incepe din nou sa rad sa glumesc sa vorbesc cu persoanele pentru care inca mai am motive sa traiesc pentru ca am vazut (din unele filme sau altele) ca poate fi si mai rau, ca nu e drept straight face viata e nedreapta... oameni sun rai, iar barbati/baietii niste monstri fara care nu putem traii, viata bate filmul;]

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

As suferi, dar as trece.As evita drama, nu sunt genul de om care sa-l vezi plangand in public, doliul se poarta in suflet

| ionika17 a răspuns:

As cadea in depresie.As fi mult timp trist, pentru ca eu sunt mai sensibil, si nu pot sa trec peste orice repede, mai ales cand vine vorba de fetesad

| Andrei_2426 a răspuns:

Depinde de ce s-ar intampla... ce ar fi sa ne spui ce s-a intamplat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit mama mea si am cazut intr. o depresie adanca dar gandindu-ma ca ea ma priveste de sus mi-am revenit usor.acum toata familia mea pentru mine este prt meu, care daca ar pati ceva krek mias lua viata, nu as suporta inca o data asa durere.imi pare rau daca ti s-a intamplat ceva de genu' asta!