Nimic! tot trecutul e trecutul tau! faptele tale! de ce vrei sa ti le schimbi? k ai fost prea prost at si at? k nu ai facut ce trebuia at si at? ehh.din greseli se invata, si bucurille ce au fost vor fi si de acum inainte! poate nu la fel, dar tot bucurii se numesc
Eu am o prietena cea mai buna, dar m-am imprietenit cu alta colega si am devenit cele mai bune prietene, si asa am ajuns sa am 2 prietene cele mai bune, dar cu una m-am apropiat mai mult. Intr-o zi m-a injurat pe mess, i-a injurat pe prieteni mei pe familia mea. Dupa un timp, cele 2 prietene ale mele au devenit cele mai bune prietene.
Asta m-a facut geloasa rau, rau, rau, iti dai seama sa vad cum o imbratiseaza Elena pe Maria . Sunt sigura ca, daca nu eram pietena cu Elena asta nu s-ar fi intamplat. Dar partea buna e ca Maria e mai buna prietena cu mine decat cu Elena, pe mine ma invita-n parc, pe mine ma cheama acasa la ea si eu o chem acasa la mine, tati nostri au fost la aceias scoala. Toata lumea spune ca eu si cu Maria suntem la 2 surori. Ne place aceias culoare, mancare, luam mereu aceias nota.
Buh, ai sa-ti zic, acum la varsta ta cea mai buna prietena e aia cu care-ti pierzi mai mult timp! o sa inveti u ce inseamna cu adevarat notiunea asta! nu dispera nu nervi, k ceea ce e acum e doar o simpla prietenie! asa cum s-o rupt cu una din ele, asa o sa se rupa poate si cu cealalalta! nu-i stres, stai u linistita! pe la 20 de ani o sa plangi daca-ti face cel mai bun prieten asa! am si eu unu de la 5 ani. si noaptea la 2 daca-l sun si ii spun ca am nevoie atunci vine! cand sunt cu mana intinsa face si imposibilu si ma ajuta! asta-i o prietenie, nu ce e la varsta voastra!
Ce as schimba?, poate nimic.
Daca as da timpul inapoi acu vreo 8 ani...
Poate poate as schimba unele chestii la mine.
Daca m-as intoarce in 2011, nu i-as mai face atata rau omului cu care acum` is impreuna... + n-as mai face atatea greseli puerile
Daca m-as intoarce in 2011 as vrea sa fiu pentru ultima data pret de 5 minute alaturi de omul care m-a crescut mare si caruia ii datorez ceea ce sunt astazi...
anonim_4396 întreabă: