Te inalti mai mult. Da, poti sa si slabeti pentru ca saritul corzii inseamna efort, adica automat pierdere de calorii. dar depinde si de cat de mult sari coarda intr-o zi si de asemenea trebuie sa si mananci sanatos. Daca mergi la fastfood si apoi sari coarda nu va avea un efect foarte mare. Bafta!
Nu prea slabesti, fff putin.Si iti trebuie saptamani sa dai jos o tara.De sarit peste 1000...Nu e prea recomandat pentru slabit mai de graba sportul in aer liber,fuga,ciclismul, innotul, etc.
Nu iti intareste musculatura ficioarelor si a mainilor dar daca vrei sa slabesti incepe cu alergatu trebuie sa iti controlezi respiratiasi sa incepi de la 10 min pe zi pana la 1 ora
si daca vrei sa slabesti in zona abdomenului ar trebui sa faci abdomene
Funda?
Sari de 200 de ori pe zi. vreo 10g la 200 ...deci daca sari de 1000 de ori slabezti 100g.bafta!
Buna!
Sa stii ca eu, anul trecut am sarit coarda timp de vreo 2-3 saptamani si am slabit vreo 3-4 kg.Nu faceam efort foarte mare... vreo 100-300 de sarituri maxim pe zi.Ieseam afara cu coarda de dimineata si seara. Sper ca te-am ajutat.De inaltat nu stiu ce sa zic...e posibil dar eu am fost mereu asa. Oricum, multa bafta.Si trebuie sa combini o alimentatie sanatoasa cu sportul.Iti recomand dieta cu pepene rosu, sau orice alta dieta de detoxiefiere, deoarece rezultatele se vor dubla, crede-ma.Ca eu n-am tinut dieta atunci si am slabit.
Bineinteles ca slabesti. De la orice exercitiu fizic practicat cu regularitate pierzi din greutate.
Poti incepe sa sari coarda odata sau de doua ori pe zi ( depinde cat timp liber ai la dispozitie ), cam 15 minute, adaugand de fiecare data cam 5 minute. In 3-4 saptamani o sa dea roade!
De asemenea, nu trebuie sa mananci multe alimente grase.
Da,daca sari coarda slabesti si antrenezi muschii, trebuie multisor ca sa apara rezultate si daca sari 100 pe zi e de ajuns
mvcxzghjjhgfdsjhgf întreabă:
anonim_4396 întreabă: