| ang3l_iN_the_night a întrebat:

Daca slabesk imi scade si bustul si nu o sa mai am fundul asa de bombat?
adica am un bust fff mare si am si un fund bombat si probabil de aia sunt toti baietii topiti dupa mine si pot sa spon ca sunt draguta si la fata. dar am o problema:am potzina burtik si solduri. oare pot sa scap de ele fara sa imi scada bustul si fundul? si daca da sponeti-mi si mie cum...va rog mult

7 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Stii ceva? Scoate draq ursuleti aia de la avatar si baga o poza sa-mi lacrimeze si mie ochii un picbatting eyelashes Pls, sunt fript drooling

nony
| nony a răspuns:

Ms frumos ca mi-ai ascultat rugile.Gata acum imi dau seama de ce se topesc aia ca lumanarile.Eu sunt fleascá...

nony
| nony a răspuns:

Ia uite @ang3l-iN_the_night,@ SpyceGyrl a decis sa se manance singura rolling on the floor rolling on the floor

| spyceygirl a răspuns:

Aceasi problema este si la mine, de astazi am decis sa ma mananc in cantitatimai mici si searasa fac putina miscare, cu fiecare zi ce trece fac cu cateva minute in plus, pentru ca nu pot din prima searasafac 20, 30 de minute, in felul acesta vei slabi cu greu dar pe durata, si da daca tii dieta sa iti scada si bustul si fundul din priportiihee hee, am o prietena care a patit-o si acum isi doreste sa se ingrase(numai ca ea a slabil de suparare, stres). bata!

| spyceygirl a răspuns:

Da.scuzati...laughing)nony ai dreptaterolling on the floor)m-am grabit cand am scris, am vrut sa scriiu fara "ma", xcum tare faza, v-am facut sa radetilaughing)
rolling on the floor)

| ang3l_iN_the_night explică:

A gresit sh ea...laughing

| ang3l_iN_the_night explică:

Dar nu sunt eu in poza... e surioara mea mai mik... e draguta no?
winking... eu sunt potzin mai mare ca ea