| mejustme444 a întrebat:

Daca sora mea se casatoreste cu un baiat, eu ce sunt cu fratele baiatului cu care vrea sa se casatoreasca sora mea? funda! ps:am voie sa ma casatoresc cu fratele baiatului cu care vrea sa se casatoreasca sora mea?

Răspuns Câştigător
| GeorgeX81 a răspuns:

Pai...e cam greu de spus,nu o sa ai voie deoarece este cumnatul sororii tale,si pentru tine e tot un fel de cumnat...dar daca vrei sa te casatoresti neaparat cu el:fa-o inainte surorii tale,si dupa aia nu o sa mai poata ea sa se casatoreasca cu baiatul acela, dar daca nu vrei sa o superi, nu face asta!

13 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

Da, ai voie (ca nu sunteti rude asa de apropiate)

| MaeRi a răspuns:

Nu ai voie sa te casatoresti cu fratele cumnatului tau.Deoare fratele cumnatului tau iti este un fel de frate.

Răspuns utilizator avertizat
| briana a răspuns:

U i vi cumnat si el tie tot cumnat. Nu vad care e problema in asta voi nu aveti legaturi genetice asa ca poti sa te casatoresti. Si u esti fata pentru ca nu sunt permise casatoriile Gay in Romania. Nu e nimic rau daca iti place de fratele baiatului cu care se casatoreste sora ta.

| PyScHoTeLRoOz a răspuns:

O sa fi fracsu da. daca era verisoarata era verisoru tau dar de la distanta de al 2.ca sti ca sunt niste grade

| Onutssa a răspuns:

Tu si cu fratele baiatului cu care sa casatoreste sora ta sunteti cumnati. Daca ai voie sa te casatoresti cu el? Da, daca nu aveti acelasi sange. Si cum nu aveti, va puteti casatori.

| Deeaa_8846 a răspuns:

Da ai voie pentru ca nu sunteti rude de sange. funda?

| Myhay_1171 a răspuns:

Cumnat
funda?

| Inutza0102 a răspuns:

Ati fii ceva de genu ca fratii dar nu chiar de sange deci, da

| mejustme444 explică:

Deci ce sunt eu cu fratisu cu care vrreau sa ma marit care e frate cu viitorul sot al surorii mele? vi se pare moral?

| GeorgeX81 a răspuns:

Pana la urma ce ai facut?

| mejustme444 explică (pentru GeorgeX81):

Inca nu am varsta necesara pentru a ma casatorilaughing) Dar cred pana la urma o las pe sora mea sa se casatoreasca, gasesc eu altul laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai ametit laughing.Ma rog cred ca vi cumnata cu fratele baiatului si nu cred ca ai voie sa te casatoresti cu el.