Nu stiu, nu am vorbit, dar ce as putea face serios... Sau nu se poate face nimic? adica sa stau in continuare aici unde sunt fara sa imi iau chirie si sa stau singur deci sa stau in continuare cu bunicul si sa ma lase in pace sa fac ce vreau, pentru ca, chiar daca sunt cum sunt si nu stiu sa ma apar samd, nu e o solutie sa tot stau asa, si chiar si eu ca sunt cum sunt am nevoie sa ies sa vad lumea si etc si chiar si singur... Pentru ca ma ajuta e spre binele meu
"si chiar si eu ca sunt cum sunt am nevoie sa..."
adică cum ești tu?
Pai sunt genul ala, adica cum ziceam, ca nu stiu sa imi port de grija si asa, si sa ma apar, deci nu sunt descurcaret mai deloc
Adică ai vreun handicap, ceva?
Nu, doar ca asa sunt eu, cum mai toata viata am stat numai in casa si asa si nu am avut iesiri samd
"toata viata am stat numai in casa si asa si nu am avut iesiri"
tu glumești sau exagerezi?
Nu glumesc, e adevarul
Adica nu e ca intr adevar niciodata, dar in mare am stat numai in casa la pc de cand sunt fara sa ies si chestii de astea
Ciudat...
Si na mi-a zis azi si ca nu ma lasa pentru ca nu stiu nici chestii de astea de baza, cum e si cu facutul de mancare si asa... Si am zis ca nu conteaza pentru ca si cei care nu stiu chestii de astea tot trebuie sa aiba drepturi si ei, chiar si de a calatorii. Am dreptate, nu? Sau e cum zice el ca nu e ok atat timp cat nu stii chestii de baza si asa? Sa mergi singur oriunde
La un moment dat vei fi nevoit sa fi pe cont propriu, fie ca e vorba sa calatoresti undeva, sa mergi la facultate, la un loc de munca etc. Discuta și cu părinții tăi despre problema ta actuala și încearcă sa o iei treptat cu toate. Vei invata pe parcurs sa te descurci în viata, căpătând experienta și uneori învățând chiar și din greșeli. Sa ai curaj, ambiție și credința în Dumnezeu. Totul va fi bine!