Ba taicamiu taicamiu nu sti nici o replica mai buna boule ce prost ce prost maicata a facut cea mai mare gresealacand tea scos prin **** bou dracului maicata oare de ce tea nascutaasa buna in piza ii de a ****o taicatu el si mata sunt posti de ce dracu teau nascut nu stiu chiar nu stiu spune-mi tu ok
Tot **** rami tu si mata ca sau **** cred sunt sigur ca esti cel mai mare **** din lume ****i gati m-ati nu am 12 ani muia m-ati sa-mi bag **** in mata ****eas in gura sami sugi **** si so lingi pe mata in **** salut pa sami sugi **** or ceai zice sa tio sugi si singur
Esti cel mai mare bou si nu am 12 ani eu vreau jocul asta pentru cineva anume o si inca ceva am 18 ok boule
Daca vrei sa stii s0b se pedepseste cu ban pe 99 zile fiind ca e 99.03% detectabil ...
Salut ! ForTeam.Ro este o comunitate de gaming si vreau sa va dati cu parerea despre acest server de Sa:Mp RPG :
HostName: || ForTeam RPG || Romania [0.3d] ||
Address: rpg.forteam.ro:7777
Players: 34 / 70
Ping: 20
Mode: FTRP 0.3d||[RO]
Map: RomaniaLife !
Avem 19 factiuni !
Partea legala : PD,NG,FBI au flashbanguri,nightvision,electrosoc in dotare,avem puncte de suspendare pentru permisul de conducere.GM are sistem de terorism,viol de spart magazine,banci,de invatat de la librarii limbi pentru fiecare mafie(inveti spaniola pentru a intra in Los Fiore de exemplu si obtii diploma). Spalatorii de haine ( hainele de pe tine se murdaresc si trebuie sa mergi sa le speli,masina poate fi spalata,garaje personale + case+masini ... Avem sonerie la case,sistem de droguri diferit .
Te asteptam si pe tine pe RPG.FORTEAM.RO ! Inca mai cautam lideri cu experienta! Dam lvl 3 + 100k de la inceput inca 2 saptamani,dupa care nu mai dam deloc !
RPG.FORTEAM.RO // www.forteam.ro/forum
Contacteaza-ma pe : gabiku93@yahoo.com si mai vorbim
Hack poti lua se cheama Sob
cu el poti zbura si sa faci mai multe
scrie pe google.ro download sob pentru samp ceva de genu
neval întreabă:
ilfenomeno18 întreabă: