Nu strica sa fi curios sau inclinat spre mai multe domenii, descopera cat mai mult, nu e nimic gresit in a-ti pune intrebari.
In cazul in care nu esti vreun geniu nedescoperit, eu te asigur ca ai ganduri exact ca toti ceilalti, ca parte normala a procesului de evolutie si dezvoltare in aceasta perioada specifica din viata ta.Nu vad pentru ce sa iti faci griji.
Iar pentru restul, cu trimitere la intrebarea de aici https://www.tpu.ro/......cv-si-voi/ raspunsul ramane acelasi.
Ești un overthinker, e ok ca la vârsta ta sa ai curiozități, gânduri multe și așa mai departe insa na, nici prea exagerat, că deja acolo e o problema.Adica daca stai mai mult cu gândurile tale decât cu oamenii, ar trebui sa vezi ce poți face sa diminuezi gândurile.
Cand eram adolescent din fericire intai gandeam un lucru de 10 ori inainte sa il pun in aplicare ori sa il spun cuiva. Mi-am pastrat obiceiul si iti recomand sa faci la fel. Ce se intampla daca nu respecti acest sfat? Ei bine tu o sa fii persoana aia din ale caror greseli vor invata cei care intai gandesc si apoi fac un lucru.
Iti garantez ca toti adolescentii (ba ce sa mai, toti oamenii) au fix sentimentul asta.