Buna
Nu, dar poti ocoli prin doua metode.
Prima romaneasca, cu spaga.
A doua legal, prin mutarea domiciliului. Iti faci buletin la o ruda/prieten in alta localitate, obtii loc in camin, toata lumea fericita. Te costa cateva zeci de lei.
Bafta
Din cate stiu eu, nu poti sta la camin daca ai domiciliul in acelasi oras. Poate ma insel.
Nu se poate deoarece distanta dintre camin/facultate trebuie sa fie de peste 99 km fata de casa, iar tu ai domiciuliul in Bucuresti Asa ca fa si u naveta pana la facultate ca nu ai ce face. Pup pa`pa :*
Problema mea nu este distanta, ci conditiile. Am o casa mica fara apa calda, dus si mai dorm si cu mama in camera care-mi pune ora de culcare...
Nu cred ca ai ce sa faci, doar daca dai ceva pe sub mana la administratorul de la camin dar cred ca trebuie sa vina si mama ta sa vorbeasca acolo. Dar vezi ca pretul nu e prea ieftin, in plus la camin se fura mult, stati vreo 3-4 inghesuiti intr-o camera, iti umbla aia in lucruri (ps am si eu o pritena si doarme cu laptopul sub perna ca nu are incredere in nimeni si are dreptate), nu te gandi ca e cine stie ce lux. Mai bine stai la mama acasa ca o sa vezi mai incolo si nu o sa-ti para rau. pup :*
anonim_4396 întreabă: