| Miruna0909 a întrebat:

Daca sunt fata si imi place de un baiat, ce ar trebui sa fac, sa ii spun?
Faza e că eu ii mai dau mesaje sau incerc sa ma bag in seama cu el, cumva sa ii arat un interes pentru el, dar mi-e rusine sa ii spun ce simt pentru el, deoarece mi-e teamă că o sa ma refuze, daca as incerca sa ii spun.
E ciudat daca eu ca fata i-as spune ceea ce simt?

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Cu rusinea mori de foame in viata, asta in general.Se stie.Si in acest caz doar pierzi timpul, scuze ca suna asa dur. Insa din perspectiva mea e mai simplu sa afli intrebandu-l direct pe baiat, invita-l la un suc sau ceva.Asa daca stai si astepti si tot te intrebi daca te place/nu te place, ti se pare util? Mie nu.Chiar si in cazul refuzului, nu te ingrijora, caci astfel de experiente fac parte din dezvoltarea ta personala, nu trebuie sa o iei pe firul tragic, fiindca nu e deloc asa.Se mai intampla, chiar daca simti ca iti cade lumea in cap (eu asa am simtit la primele refuzurilaughing), pe viitor cand mai cresti vei rade cand iti vei aduce aminte si iti vei da seama ca nu merita nimic dramatizat, fiind copii.

Nu, nu e nimic ciudat sa iti exprimi sentimentele, indiferent de ce esti, fata, baiat sau ce o mai exista.Mai adaug ca un refuz e o nimic toata pe langa regretul ca timpul trece si nu ai avut curajul sa vociferezi ce simti, mai ales cand altcineva se baga pe felie.Fa-ti curaj si spune-i, nu are ce sa se intample rau.Bafta!

| Hyperion7 a răspuns:

E cumva acel băiat care nu voia să vina la ziua ta?
Sa știi că poți încerca,și dacă te refuza, ce?
Decât să stai cu regret, mai bine încerci, ce ai de pierdut?
Oricum, daca pui problema așa, ai 2 variante.Fie va cuplați și o să fiți fericiți, fie o să stai cu regret că nu ai făcut-o.
Acum, alegerea este a ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să-i demonstrezi mai degrabă. Prin gesturi fine și subtile. Vezi cum reacționează.