Daca el e indiferent cu tine propune-i sa va despartiti. Spune-i ca nu mai are rost. Daca el te iubeste cu adevarat va incerca sa te induplece sa nu faci asta. Sau oricum va trece putin timp si va dori sa va impacati. Daca lui nu ii pasa de tine vei vedea simplu. Spusele tale nu vor conta si iti va spune ca mai sunt fete si ca nu are de ce sa se milogeasca de tine. Stiu ca e greu sa iubesti pe cineva si sa trebuiasca sa fii indiferent dar trebuie sa faci asta ca sa te asiguri ca te iubeste. Daca el te iubeste experienta aceasta va fi o experienta din care veti invata amandoi si care va va uni.
Sa stii ca atunci cand ignori o persoana se vede daca tine sau nu la tine. Eu zic sa il ignori si tu, pana la urma vei vedea ca el va fi cel care incet, incet isi va schimba comportamentul.Si daca chiar nu vrea nimic de la tine, lasa-l in pace.Nu il sacaii, nu te ruga de el, lasa-l sa faca ce vrea.Am invatat ca nu trebuie niciodata sa te injosesti sau sa te tii prea mult dupa o persoana.
Succes.
Sunt in aceeasi situatie ca si tine. te inteleg cum te simti.stiu ca doare dar nu stiu ce sa facem sa trecem peste toate astea.cred ca ar trebui sa ne facem respectate...si sa avem mai multa grija de noi.ai grija de tine
Daca iti pui intrebarea asta, daca te iubeste sau nu, inseamna ca nu ai incredere in el. Invata sa apreciezi fiecare sarut, fiecare imbratisare, nu te chinui cu ganduri negre. Ai incredere in el, chiar daca la final vei suferi. Mai bine suferi la sfarsit decat pe tot parcursul relatiei. Iar legat de indiferenta, zambeste-i tot timpul, fii vesela, dar si putin indiferenta. Daca esti total "dezinteresata", va crede complet altceva.
Bafta!
Alina_bmx
Sincera sa fiu indiferenta doare cel mai tare.Crede-ma ca eu sunt foarte indiferenta cand cineva imi greseste si am pierdut foarte mult din cauza asta, dar nu imi pare rau.Gresit daca tu crezi ca fiind indiferenta cu el o sa isi dea seama cat tine la tine, facand asta il vei indeparta mai mult si o sa ajungeti la durerosul sentiment numit durere! Faci cum vrei, eu doar te-am sfatuit.